Nejprodávanější tituly - únor 2020

Probudím se na Šibuji
(14x)
Když se sedmnáctiletá Jana dostane do vysněného Tokia, nejraději by zde zůstala navždy. Záhy se přesvědčí o tom, jak nedozírné následky může takové přání mít. Ocitne se totiž uzavřená v magickém kruhu rušné čtvrti Šibuja.
Ukázky

Probudím se na Šibuji

314 Kč
Hotýlek
(12x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
Ukázky

Hotýlek

359 Kč
Chirurg
(16x)
Kariéra špičkového odborníka na pražské klinice předčasně skončila kvůli jednomu karambolu s alkoholem a následky teď musí nést nejen on, ale i jeho věčně nespokojená žena a dospívající děti.
Ukázky

Chirurg

359 Kč
Vnitřní svět vítězů
(1x)
Co rozhoduje o vítězích mezi nejlepšími?

Vnitřní svět vítězů

359 Kč
Možnosti milostného románu
(10x)
Román o tom, proč vlastně jsme jeden s druhým.
Ukázky

Možnosti milostného románu

386 Kč
Nůž
(14x)
Harry Hole se už mnohokrát probudil s temným tušením, prázdnou hlavou a kocovinou jako trám. Tentokrát je ovšem probuzení ještě horší než jindy. Kdysi slavný kriminalista má na rukou i kalhotách krev a až po chvíli si vybaví, že ztratil všechno.
Ukázky

Nůž

389 Kč
Cena za vášeň
Hannah vždycky stála nohama pevně na zemi. Jednala rozumně a neriskovala. Pak ji ale šejk Kúlal al Díja požádal, aby ho doprovodila na luxusní večírek, a ona poprvé v životě podlehne pokušení.
Ukázky

Cena za vášeň

69 Kč
Kdo zradil krále
(1x)

Případy královského soudce Melichara Další, již pátá historická detektivka se soudcem Melicharem a jeho pomocníkem Božetěchem, odehrávající se za vlády Jana Lucemburského. Po návratu z tažení do Uher je zatčen jeden z předních velmožů království Jindřich z Lipé a uvězněn na hradě Týřově.

Ukázky

Kdo zradil krále

199 Kč
Velký pátek číhošťského faráře P. Josefa Toufara
(1x)
Dalším kamínkem do toufarovské mozaiky, kterou trpělivě a pečlivě skládá spisovatel Miloš Doležal, je jeho text čtrnácti zastavení křížové cesty.Důležitým rozměrem knihy je výtvarný doprovod — pašijový cyklus Bohuslava Reynka.

Velký pátek číhošťského faráře P. Josefa Toufara

162 Kč
Jako v nebi, jenže jinak
(7x)
Samotáři nežijí jen na Šumavě. Aleš Palán, autor bestselleru Raději zešílet v divočině, přináší setkání s dalšími solitéry žijícími stranou civilizace. Rok a půl za nimi jezdil do oblastí od Chodska po Bílé Karpaty, od Jizerských hor po Beskydy.
Ukázky

Jako v nebi, jenže jinak

447 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>