Nejprodávanější e-knihy - únor 2020

Baletky
(15x)
Baletky mají dvě tváře. Tu přední, usměvavou a dokonalou, kterou vidí publikum.
Ukázky

Baletky

125 Kč
Vrány
(17x)
Komorní příběh, který končí tam, kde začíná tma.
Ukázky

Vrány

229 Kč
Šikmý kostel
(43x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.
Ukázky

Šikmý kostel

229 Kč
Zápisník alkoholičky
(6x)

Poslední sklenička… dnes už popáté. Kniha podle blogu, který získal cenu Magnesia Litera. Michaela Duffková je mladá matka, která se rozhodla otevřeně promluvit o své závislosti na alkoholu i o složité léčbě.

Ukázky

Zápisník alkoholičky

249 Kč
Hana
(52x)
Třetí román úspěšné české autorky.
Existuje-li něco, co prověřuje opravdovost lidského života, pak je to utrpení. A existuje-li něco, co život znehodnocuje, pak je to utrpení, které člověk působí jiným.
Ukázky

Hana

259 Kč
Jsi tam, brácho?
(4x)
Knížka je sympatickou pozvánkou do světa Marka Hermana a Jiřího Haldy. Tihle dva chlapíci jezdí neúnavně po celé republice a přednášejí o výchově dětí a hledání sama sebe. Středobodem jejich světa je rodina a malé děti do šesti let.
Ukázky

Jsi tam, brácho?

188 Kč
Lunapark
(5x)
Berlín 1934: Pod železničním mostem je nalezen mrtvý příslušník SA. Na zdi nad ním se skví komunistické heslo. Tajná státní policie vychází z politicky motivované vraždy, ale komisař Gereon Rath se rozhodně vést vyšetřování jiným směrem.
Ukázky

Lunapark

299 Kč
Najděte si svého marťana
(29x)
V knize objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
Ukázky

Najděte si svého marťana

188 Kč
Teorie podivnosti
(12x)
Vypravěčka Ada Sabová, mladá vědkyně z „Ústavu mezioborových studií člověka“, je v mnohém typickou (nikoli však stereotypní) moderní intelektuálkou, která se pokouší vybalancovat osobní život a kariéru.
Ukázky

Teorie podivnosti

198 Kč
Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda
(2x)
Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda? Jednoduše. Zaprvé: předstírejte, že chcete, aby vás dala dohromady s jinou ženou. Sblíží vás to.
Ukázky

Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda

199 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>