Nejprodávanější knihy - únor 2020
romány

Velký Gatsby
(3x)
Velký Gatsby - jedno z nejznámějších děl moderní americké literatury - má roku 2013 hned dve premiéry: dílo vychází v novém, moderním překladu Martina Pokorného a do kin přichází hvězdná filmová adaptace.
romány

Velký Gatsby

296 Kč
Vratislav
Druhorozený Vratislav přijal na rozdíl od ambiciózního Spytihněva vládu nad olomouckým panstvím bez hořké závisti. Od života totiž očekává více – hledá lásku a náhoda mu přivede do cesty urozenou Gutu. Jejich štěstí však netrvá dlouho.
romány

Vratislav

260 Kč
Vypravěčka
(11x)
Sage se skrývá se svými jizvami na tváři i na duši v pekařství, protože je to osamělá noční práce.
romány

Vypravěčka

359 Kč
Vzkaz v láhvi
(1x)
Milostný vzkaz byl svěřen láhvi a poté vlnám. Osud tomu chtěl, že jej oceán zanesl na pláž Cape Cod, kde jej nalezla Theresa Osborneová.
romány

Vzkaz v láhvi

269 Kč
Arabská milenka
Strhující drama, u kterého si uvědomíte, že v Saúdské Arábii jsou tradice silnější než láska.
romány

Arabská milenka

269 Kč
Ave Maria
Nový román autorky úspěšné knihy Čím jsou lidé živi zavádí čtenáře tentokrát do učitelského prostředí v období nastupující normalizace. V její dusné atmosféře se prolíná několik silných příběhů, jejichž protagonistkami jsou především ženy.
romány

Ave Maria

89 Kč
Běh života s úsměvem
Život je cesta protkaná příběhy. Veselými, smutnými i úplně obyčejnými. Autorka s humorem, nadsázkou a nadhledem popisuje životní pouť od dětských krůčků po kroky zralé ženy. V knize se tak setkáváme se situacemi, které prožívá každý z nás. Ztrácíte trpělivost se svými dětmi?
romány

Běh života s úsměvem

224 Kč
Panenky z ráje
Srdceryvný příběh egyptských dívek žijících v muslimské rodině, kde být ženou znamená mlčet, bez nároku na vlastní názor či přání dodržovat zaběhnuté zvyky a plnit vůli mužů.
romány

Panenky z ráje

314 Kč
Slabikář
Odkud se vynořují všichni ti choromyslní světlonoši, kteří medovým hlasem mluví o tom, jak snadné je mezi lidi rozsévat dobro? A odkud se berou ti, kteří jsou ochotni těmto světlonošům a jejich dobru obětovat naprosto vše?
romány
Ukázky

Slabikář

350 Kč
Střípky
Ivana je šťastná a spokojená. Miluje svého manžela, své dva dospívající syny i práci překladatelky historických románů. Je obklopena dobrými přítelkyněmi, množstvím lásky a něhy. Na svém životě by nechtěla nic měnit.
romány

Střípky

296 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 61 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>