Nejprodávanější tituly - únor 2020
filosofie

Dobré srdce - 11%
(2x)
Záznam londýnského semináře, na němž dalajlama komentoval vybrané ukázky z evangelií. Ve svých výkladech dalajlama dodává těmto zdrojům křesťanské víry nový rozměr a nachází mnoho podobností mezi křesťanskou a buddhistickou naukou.
filosofie

Dobré srdce

259 Kč
230 Kč
Dynamická církev - 11%
Jak dalece otevřely Metzovy úvahy cestu k dalšímu promýšlení budoucnosti křesťanství a legitimizace společenství církve v naší postmoderní, multikulturní a polycentrické společnosti?
filosofie

Dynamická církev

206 Kč
183 Kč
Filosofický slovník pro samouky neboli Antigorgias - 11%
(1x)
Je to tak – mnohá výtečná díla z dějin filosofie jsou málo srozumitelná i pro vysokoškoláka, a tím čtenáře i při jeho nejlepší vůli odrazují. Filosofický kompas ale často hledají velmi mladí lidé. Kam se tedy mají obrátit?
filosofie

Filosofický slovník pro samouky neboli Antigorgias

403 Kč
358 Kč
FILOZOFIE 3. díl: Dějiny filosofie - 20%
Snahou této učebnice filozofie, je ukázat filozofické dědictví, dějinný průběh obsahu filozofických myšlenek, včetně časového sledu dění od počátků až do současné doby.
filosofie
Ukázky

FILOZOFIE 3. díl: Dějiny filosofie

99 Kč
79 Kč
Iracionalita ve službách pokroku - 11%
(1x)

Autor rozebírá myšlenku pokroku a její filozofy, zpřístupňuje dějiny a učení kdysi vlivných náboženských společenství, sekt a okultních hnutí. Čtenář se seznámí s neobyčejnými osobnostmi potulných kazatelů, slavných médií a proroků, ...

filosofie

Iracionalita ve službách pokroku

312 Kč
278 Kč
Proměny františkánské tradice - 11%
Kniha Proměny františkánské tradice. Od teologie a filosofie ke kultuře a umění je již sedmým svazkem série Historia Franciscana.
filosofie

Proměny františkánské tradice

297 Kč
264 Kč
Sport jako teologická výzva - 11%
Existuje souvislost mezi sportem a duchovním životem člověka? Autor této knihy ukazuje, že taková souvislost existuje, a podrobně zkoumá, jakými způsoby se mohou tyto dvě zdánlivě naprosto odlišné oblasti prolínat.
filosofie

Sport jako teologická výzva

268 Kč
238 Kč
Umění a jeho hodnoty - 11%
Na první pohled se může zdát, že nic není hodnocení uměleckých děl vzdálenějšího než logika. Nehodnotíme snad umělecká díla podle toho, jak na nás působí, jaké v nás vyvolávají emoce? Nezůstává v takovém případě veškerá logika stranou?
filosofie

Umění a jeho hodnoty

295 Kč
262 Kč
V myšlenkovém světě Tomáše Halíka - 11%
(4x)
Od sametové revoluce je Tomáš Halík stálicí naší veřejné scény. Muž mnoha profesí a zájmů, plodný autor; téměř barokně-renesanční osobnost. Pro mnohé autorita ve věcech křesťanského života.
filosofie

V myšlenkovém světě Tomáše Halíka

180 Kč
160 Kč
Boží poselství světu - 20%
Je Bůh mstivá nadpřirozená bytost mužského pohlaví, která vyžaduje poslušnost, trestá a odměňuje? A existuje nebe? Walsch rozkrývá mnohé z oblastí, v nichž podle jeho názoru lidstvo zcela mylně chápe Boha.
filosofie
Ukázky

Boží poselství světu

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 141 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 15 > >>