Nejprodávanější tituly - únor 2020
romantika

Třpytivá hodina - 11%
(1x)
Život Seliny Lennoxové je nekonečný večírek, který má jediný cíl: vyhnout se nudné budoucnosti, kterou jí naplánovali její bohatí rodiče. Román o vášni, zármutku, ztrátě a tajemstvích. Od autorky bestselleru Dopisy, které nikdo nečetl.
romantika

Třpytivá hodina

359 Kč
319 Kč
Honba za diamantem - 20%
(1x)
Hrabě Hartwick si libuje ve skandálech, jimiž zaměstnává lepší společnost. Když však na střeše domu, odkud utíká od své milenky, narazí na slečnu Sarah Forresterovou, obává se, že tentokrát bude terčem posměchu on.
romantika
Ukázky

Honba za diamantem

109 Kč
87 Kč
Jejich druhá šance - 20%
Julia se do Matta Harpera zamilovala navzdory společenské propasti, která mezi nimi byla. Pak jí zlomil srdce, když od ní bez rozloučení odjel, aby se stal vojenským pilotem. Nakonec se Julia dozvěděla, že zemřel v Afghánistánu.
romantika
Ukázky

Jejich druhá šance

69 Kč
55 Kč
Jmenuji se Martina - 20%

Martina se stále víc propadá do spárů bulimie Martina vyrůstala pouze se zamindrákovanou matkou. Veškerá výchova směřovala k tomu, aby se z dcery nestala boubelka. Nesmí být tlustá, osamělá a nešťastná jako máma.

romantika
Ukázky

Jmenuji se Martina

179 Kč
143 Kč
Miluj mě jakkoli - 20%
(4x)
Caleb Pierce začal podnikat v otcově stavební firmě Pierce Brothers už jako mladý kluk. Vždycky snil o tom, že se vypracuje a firma jednou přejde pod jeho křídla. Otcova závěť ale říká něco jiného.
romantika
Ukázky

Miluj mě jakkoli

239 Kč
191 Kč
Praktická svatba - 20%
Giles Redmond, hrabě Revesby, se musí oženit se svojí kamarádkou z dětství Laurel, protože je to jediná cesta, jak zachránit existenci rodinného majetku. Když ji viděl naposledy, byla to taková malá divoška…
romantika
Ukázky

Praktická svatba

109 Kč
87 Kč
Švagrova sázka - 20%
(3x)
Ve společnosti nechvalně proslulý Hal Stuart, hrabě z Redbridge, si je jistý, že svoji vánoční sázku vyhraje, dokud nezjistí, že musí pětkrát políbit nevrlou slečnu Elizabeth Wildingovou, mladíky nazývanou mrzutá Lizzie.
romantika
Ukázky

Švagrova sázka

109 Kč
87 Kč
Vášně lorda Kita
(2x)
Co se stane, když se v boji proti zločincům spojí lord a pastorova dcera?
romantika

Vášně lorda Kita

179 Kč
Začít znovu - 11%
(2x)
Allie Harperová se kvůli studiu stěhuje do Woodshillu a touží po jediném – začít znovu od začátku. Proto se jí úplně nelíbí, když jí nezbyde nic jiného než spolubydlet s arogantním grázlíkem.
romantika

Začít znovu

359 Kč
319 Kč
Hroši nepláčou - 11%
(1x)
Sbírka povídek a fejetonů populární spisovatelky Haliny Pawlowské, které jsou prodchnuté laskavým humorem a neutuchajícím optimismem.
romantika

Hroši nepláčou

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 107 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>