Nejprodávanější e-knihy - únor 2020
česká

Zmizela v mlze - 20%
(1x)
Kriminalista Josef Bergman chce strávit poklidnou dovolenou v odlehlé vesnici u norského fjordu. Místo rybaření se však ocitne v hodně zamotaném případu. Místní psychosomatička Katrine totiž začne dostávat výhružné vzkazy, vyčítající jí smrt její sousedky. Vzápětí Katrine zemře další pacientka.
česká
Ukázky

Zmizela v mlze

199 Kč
159 Kč
Dům na samotě - 20%
(6x)

Další napínavá detektivka od dvojnásobné držitelky Ceny Jiřího Marka Výtvarnice Nela po rozchodu s přítelem zůstala sama ve starém mlýně, který původně s partnerem chtěli zrekonstruovat. V téže době bylo v nedalekém lese nalezeno tělo mladé dívky, ucházející se o práci v místních dostihových stájích.

česká
Ukázky

Dům na samotě

279 Kč
223 Kč
Hlas kukačky
(10x)
Napínavý příběh o pátrání po tajemství, o němž se i v nejužším rodinném kruhu jen šeptá. Příběh o rozplétání složitých lidských vztahů táhnoucí se hluboko do minulosti.
česká
Ukázky

Hlas kukačky

189 Kč
Jako v nebi, jenže jinak
(12x)
Samotáři nežijí jen na Šumavě. Aleš Palán, autor bestselleru Raději zešílet v divočině, přináší setkání s dalšími solitéry žijícími stranou civilizace. Rok a půl za nimi jezdil do oblastí od Chodska po Bílé Karpaty, od Jizerských hor po Beskydy.
česká
Ukázky

Jako v nebi, jenže jinak

398 Kč
KAR - 20%
(3x)
Známý spisovatel se vrací do rodného města na základě anonymního písemného pozvání, aby pomohl vyřešit sérii nepochopitelných, zdánlivě nesouvisejících vražd. Karlovarský horor však pokračuje i za jeho pátrání po vrahovi.
česká
Ukázky

KAR

248 Kč
198 Kč
Klub divných dětí - 20%
(1x)
Mila, Petr, Katka a Franta jsou divní. Nebo si to o nich aspoň ostatní myslí.
česká
Ukázky

Klub divných dětí

249 Kč
199 Kč
Lustr pro papeže - 20%
(4x)
Syrově drsná výpověď nevinně odsouzeného mladého trampa, který se provinil jen tím, že byl ve špatný čas na špatném místě. Jeho cesta brutálními pracovními tábory v té báječné normalizační době, kdy všichni mlčeli a užívali si populární hudby a veselých filmů.
česká
Ukázky

Lustr pro papeže

209 Kč
167 Kč
Modrá košile - 20%
(2x)
Feťáci, zloději, opilci, mrtvoly, bezdomovci a špína zažraná do postav z obou stran zákona, které Modrá košile ukazuje ve své nahotě a charakterových úchylkách, se jako nekonečná nit táhne příběhem ukazující život na samém dně společnosti ...
česká
Ukázky

Modrá košile

149 Kč
119 Kč
Sněžný měsíc - 20%
(6x)
Nová detektivka Michaely Klevisové zavádí čtenáře do idylické krajiny Beskyd, kde na horách ještě žijí lidé podobně prostě a v souladu s přírodou jako generace jejich předků.
česká
Ukázky

Sněžný měsíc

279 Kč
223 Kč
Veselí - 20%
(3x)

O návratu domů... Když dojdete až na konec slepé ulice, máte dvě možnosti, přešlapovat na místě, anebo se vrátit. Třiatřicetiletá Eliška se rozhodla pro návrat. Zpátky na jižní Moravu.

česká
Ukázky

Veselí

319 Kč
255 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 692 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 70 > >>