Nejprodávanější e-knihy - únor 2020
světová

Jméno růže - 20%
(7x)

Proslulý román Umberta Eca, který nyní vychází v doplněné verzi. Lze jej číst jako detektivku nebo jako historické vyprávění, Eco se však inspiruje i románem gotickým či iniciačním.

světová
Ukázky

Jméno růže

238 Kč
190 Kč
Manželství s Italem - 20%
(1x)
Když hotelový magnát Cristiano Moretti zjistí, že jeho vášnivá noc s pokojskou Hallií nezůstala bez následků, rozhodne se situaci vyřešit po svém. Nenechá přece své dítě žít v chudobě, tak jako musel žít on sám.
světová
Ukázky

Manželství s Italem

69 Kč
55 Kč
Milionářova rukojmí - 20%
(1x)
Aby Nessa zachránila svého bratra, nezbývá jí nic jiného než se vydat za majitelem hřebčína Lucem a požádat ho o pomoc. Netuší však, jak neúprosný Luc umí být… dokud její bratr nesplatí dluh, stane se Nessa Lucovou rukojmí!
světová
Ukázky

Milionářova rukojmí

69 Kč
55 Kč
Půl světa - 20%
Trnka se narodila, aby bojovala. Jenže když při cvičení zabije svého soupeře, zjistí, že jí všichni nadávají do vrahů. Osud vloží její život do rukou otce Jarviho, který projíždí země Moře střepů a hledá spojence proti čím dál nebezpečnějšímu nejvyššímu králi.
světová
Ukázky

Půl světa

249 Kč
199 Kč
Holubí tunel - 20%
Ani ne tak memoáry, jako spíše vzpomínání starého přítele, s kterým sedíte nad sklenkou sherry u krbu a on vám vypráví příběhy ze svého předlouhého života.
světová
Ukázky

Holubí tunel

248 Kč
198 Kč
Žízeň - 20%
(10x)
Harry Hole se vrací k osloské policii, aby se pokusil dopadnout vraha několika žen, které si domluvily schůzku prostřednictvím seznamky TindeR.
světová
Ukázky

Žízeň

339 Kč
271 Kč
Podoba - 20%
(17x)
Po úspěšném románu V lesích přichází mladá irská autorka s dalším strhujícím detektivním příběhem. Vyšetřovatelka Cassie je povolána na místo činu, kde s hrůzou zjistí, že zavražděná je její dokonalá dvojnice ... Dvě ženy, jedna tvář, jedna smrt.
světová
Ukázky

Podoba

198 Kč
158 Kč
Bitevní mág - 20%
(2x)

Svět podléhá spalujícímu stínu Posedlých a pouze moc bitevního mága ho může zachránit. Ale prastaré pouto mezi mágy a draky selhává. Příliš mnoho draků je černých. Černí draci jsou nepřáteli lidstva. Černí draci jsou šílení.

světová
Ukázky

Bitevní mág

309 Kč
247 Kč
Na francouzském pobřeží - 20%
(1x)
Miliardář Benjamin dlouho vymýšlel plán, jak se pomstít tomu, kdo ho připravil o velké peníze – unést jeho snoubenku přímo ze zásnubního večírku bude dokonalou odplatou!
světová
Ukázky

Na francouzském pobřeží

69 Kč
55 Kč
Pravda krve - 20%
(1x)
Jako cvičenec programu Bratrstva černé dýky se Boone osvědčil jako skvělý voják a nyní bojuje po boku Bratrů.
světová
Ukázky

Pravda krve

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 479 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 48 > >>