Nejprodávanější Kniha - únor 2020
historické romány

Strom života - 11%
(2x)
Autorčin zatím nejrozsáhlejší historický román. Špičková se ve svém díle věnuje několika postavám, které jsou zajímavě vykresleny a prezentovány.
historické romány

Strom života

413 Kč
367 Kč
Vánoční případ c. k. policejního komisaře Pobudy - 11%
(1x)
Rok 1896 nebyl zrovna tím nešťastnějším. František Xaver Pobuda řeší zapeklité případy.
historické romány

Vánoční případ c. k. policejního komisaře Pobudy

314 Kč
279 Kč
Jan Lucemburský II - Roky před úsvitem - 11%
Jan Lucemburský si už jako pětadvacetiletý vysloužil nevlídnou přezdívku „král cizinec“. České království bylo bez krále, který vyhledával dobrodružství ve vzdálených cizích zemích.
historické romány

Jan Lucemburský II - Roky před úsvitem

449 Kč
399 Kč
Jan Lucemburský - Království na prodej - 11%
Království na prodej zachycuje bouřlivé období Českého království, kdy Přemyslovce na trůně střídali Lucemburkové, jejichž hvězda díky císaři Jindřichu VII. právě vycházela.
historické romány

Jan Lucemburský - Království na prodej

449 Kč
399 Kč
Ohnivé znamení - 11%
(1x)
Nález lidských ostatků v podunajských lesích přivede Barbariče na stopu bezohledných lupičů a překupníků s otroky. Notář musí povolat na pomoc Steina a Jaroše. Společně putují do Prešpurku, který se po pádu Budína stal hlavním městem Uher.
historické romány

Ohnivé znamení

403 Kč
358 Kč
Pretorián - 11%
(1x)

Legionáři Cato a Macro odhalují republikánské spiknutí... Děj románu Pretorián je zasazený převážně do Říma a představuje odklon od obvyklých dobrodružství Catona a Macrona, která se odehrávala na bitevním poli.

historické romány

Pretorián

269 Kč
239 Kč
Jméno růže - 6%
(7x)

Proslulý román Umberta Eca Jméno růže, který nyní vychází v doplněné verzi. Lze jej číst jako detektivku nebo jako historické vyprávění, Eco se však inspiruje i románem gotickým či iniciačním.

historické romány
Ukázky

Jméno růže

508 Kč
478 Kč
Čekání na konec tmy - 11%
Historický román Čekání na konec tmy volně navazuje na předchozí Galíkovu knihu Soud i odpuštění, jehož hrdina byl za své činy v přelomové době po Bílé hoře podroben soudu ze strany veřejného mínění i vlastního svědomí.
historické romány

Čekání na konec tmy

233 Kč
207 Kč
Dům hedvábí - 6%
(7x)
Sherlock Holmes, nejslavnější soukromý detektiv, se vrací v novém příběhu z pera renomovaného autora předloh k detektivním seriálům (Vraždy v Midsomeru, Foylova válka, ad.).
historické romány
Ukázky

Dům hedvábí

253 Kč
238 Kč
Pastorek - 11%
(1x)
Počátkem 16. století připlouvá mladý hrdina se španělskými námořníky k laplatským břehům. Před očima se rodící rajský svět obývaný indiány se navždy uhnízdí v jeho paměti.
historické romány

Pastorek

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 64 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>