Nejprodávanější tituly - únor 2020
filosofie a náboženství

Slova posledního dalajlamy - 11%
Autor nám postavu dalajlamy přibližuje vlastními zkušenostmi s tibetskou kulturou a také přátelstvím, které s dalajlamou už dlouho vede.
filosofie a náboženství

Slova posledního dalajlamy

179 Kč
159 Kč
Vychází z výsosti - 11%
Text odkrývá témata duchovního života s pohledem na církev třicet let po „Anežce“. Můžeme se vyjadřovat protievropsky, pokud jsme na delší dobu ani nepřekročili hranice vlastní země? Žije Pán tím, co je nám vlastní?
filosofie a náboženství

Vychází z výsosti

198 Kč
176 Kč
Kdo vládne světu? - 11%
Nejnovější kniha intelektuála, filozofa a aktivisty Noama Chomského přináší důkladnou kritickou analýzu současné mezinárodní situace.
filosofie a náboženství

Kdo vládne světu?

342 Kč
304 Kč
Nad evangeliem podle Matouše - 20%
Knihy italského jezuity Silvana Faustiho o jednotlivých evangeliích jsou plodem dvacetileté zkušenosti s hlásáním Božího slova. Jejich záměrem je pomoci čtenáři hlouběji proniknout do tajemství Slova, a tak se setkat se živým Kristem.
filosofie a náboženství
Ukázky

Nad evangeliem podle Matouše

395 Kč
316 Kč
Posvátná prostitutka - 11%
Posvátná prostitutka ztělesňuje jak sexuální, tak duchovní stránku ženy. Velebí bohyni ve fyzické rozkoši a duchovní extázi. Přesto je posvátná prostitutka panenská. Její panenství nemá nic společného s fyzickým stavem, ale s vnitřním postojem.
filosofie a náboženství
Ukázky

Posvátná prostitutka

268 Kč
238 Kč
Rozhovory pod věží - 11%
Osvědčený průvodce pravdami víry, modlitby, svátostmi a Desatera. Kniha vtipně usnadňuje pohotovou orientaci v každodenním prožívání víry.
filosofie a náboženství

Rozhovory pod věží

205 Kč
182 Kč
Svět modliteb - 11%
Kniha Svět modliteb rabína Elieho Munka je do dnešní doby považována za nejlepší komentář k židovským modlitbám, který byl napsán v jiném jazyce než hebrejštině.
filosofie a náboženství

Svět modliteb

495 Kč
440 Kč
Bhagavadgítá - 11%
(3x)
Nový český překlad známého indického díla Bhagavadgítá v bilingvní podobě. Je opatřen gnostickou předmluvou a komentářem překladatele ze sanskrtu Mgr. Jana Kozáka, který umožňuje pochopit všechny teologické nejasnosti v textu.
filosofie a náboženství

Bhagavadgítá

396 Kč
352 Kč
Bludiště pravé víry - 11%
(1x)
Soubor studií předního německého medievisty je věnován problematice pozdně středověké hereze, kacířství a husitské revoluce ve středověkých Čechách. Autor v nich rozkrývá proměnu pohledů středověkých teologů na herezi od konce 13. století.
filosofie a náboženství

Bludiště pravé víry

268 Kč
238 Kč
Dopisy psané stoikem - 11%
První kompletní vydání Senekových dopisů Luciliovi. Vydání je doplněno úvahou Petra Dvořáka o stoickém pojetí osobní transformace a ideálu emočního života.
filosofie a náboženství

Dopisy psané stoikem

430 Kč
382 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 436 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 44 > >>