Nejprodávanější tituly - únor 2020
povídky

69
(1x)
Lechtivá knížka od Sexy Luccy. Obsahuje 69 erotických povídek, v nichž se zhmotní vaše tajné sny a sexuální fantazie, o nichž jste se báli komukoliv přiznat.
povídky
Ukázky

69

99 Kč
Alice
Povídková kniha Alice je trochu jiná než předcházející dva tituly Judith Hermannové. Ohledává nejzazší bod — smrt.
povídky
Ukázky

Alice

119 Kč
Jinde
Sedm povídek od sedmi současných českých autorů o lidech na cestách, cizincích bez domova, lidech, kteří utíkají, lidech, kteří ztratili minulost a hledají novou budoucnost, jsou ztraceni v jazyce, na periferii, ve velkoměstě nebo v čase.
povídky
Ukázky

Jinde

162 Kč
Klingsor
V roce 1920 vyšly pod titulem Klingsor poprvé tři povídky Hermanna Hesseho, pozdějšího nositele Nobelovy ceny za literaturu. Na první pohled se jeví dosti různorodé, a přece mají jedno společné: vztah k expresionismu. Povídka Klein a Wagner je patrně
povídky
Ukázky

Klingsor

223 Kč
Nejlepší české povídky
Mistrně napsané příběhy v dokonalém podání! Výběr povídek oblíbených českých spisovatelů v interpretaci známých hereckých osobnosti. Povídky Karla Čapka, Jaroslava Haška, Jana Nerudy a Oty Pavla patří ke klenotům české literatury.
povídky
Ukázky

Nejlepší české povídky

99 Kč
Povídky
(1x)
Česká knižnice přináší kratší prózy ze všech období Čepovy tvorby, od knižního debutu Dvojí domov z poloviny dvacátých let až po exilové Cikány. Výběr a komentář Tomáš Kubíček, příprava textu Marie Havránková.
povídky

Povídky

296 Kč
Tohle je skutečnost
(1x)
Úplný soubor básnického a povídkového díla pozoruhodné české spisovatelky, dcery novinářky Mileny Jesenské a architekta Jaromíra Krejcara, autorky knihy „Adresát Milena Jesenská".
povídky

Tohle je skutečnost

313 Kč
Cesty
Po svém debutu, vzpomínkové knížce Flashky (Torst 2014), vydává Eva Zábranová (* 1964 v Praze) povídkovou knížku Cesty.
povídky

Cesty

151 Kč
Křehké věci
Sbírka strašidelných, humorných i velice zvláštních povídek, které získaly prestižní ceny, i ty, které zatím vyšly jen v naprosto okrajových tiskovinách, na internetu nebo vůbec nikde. Jedna novela doplňuje knihu Američtí bohové.
povídky

Křehké věci

269 Kč
Mandaly mezisvětí
Kniha povídek z let 1986–2015 je pokusem o vytvoření jakési „holografické mandaly“, jejímž ústředním bodem jsou tři základní otázky: Kdo jsme? Odkud jsme přišli? Kam jdeme? Kdokoliv se jimi upřímně zabývá, dojde k Sókratovu Vím, že nic nevím.
povídky
Ukázky

Mandaly mezisvětí

214 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 119 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 12 > >>