Nejprodávanější tituly - únor 2020
povídky

Dobrého člověka těžko najdeš - 6%
(3x)
Autorka se ve své první povídkové sbírce představila jako výrazný jižanský hlas. Sbírka obsahuje její nejznámější povídku "Dobrého člověka těžko najdeš", v níž sériový vrah narazí na středostavovskou rodinu na cestách. Sbírka vychází česky poprvé.
povídky

Dobrého člověka těžko najdeš

253 Kč
238 Kč
Kdyby zdi promluvily
Výbor z povídkové tvorby bengálské spisovatelky Ášápúrny Debí (1909-1995). Psycholožka bez diplomu, laureátka literárních cen bez základního školního vzdělání - tak lze nazvat tuto největší bengálskou spisovatelku 20. století.
povídky

Kdyby zdi promluvily

68 Kč
Volání Cthulhu - Spisy 3/II - 11%
Druhá část třetího svazku lovecraftovských spisů Volání Cthulhu přináši vedle všemi již jistě napjatě očekávaného dokončení novely Případ Charlese Dextera Warda další povídky a příběhy z let 1927–1930.
povídky
Ukázky

Volání Cthulhu - Spisy 3/II

314 Kč
279 Kč
Bod tání - 20%

Dvacet povídek, u nichž roztaje i ten nejnáročnější čtenář. Bod tání je již třetí povídkový soubor hudebníka, malíře a spisovatele Martina Němce. Dvacet příběhů s často bezejmennými protagonisty vychází z reálného světa kolem nás, ale nezřídka čtenáře konfrontuje s čímsi fantaskním, magickým, nevysvětlitelným.

povídky
Ukázky

Bod tání

189 Kč
151 Kč
Dobrá bloncka - 28%
Dobrá bloncka je soubor různorodých Kerouacových textů, který rekapituluje témata, ke kterým se vracel, a to různými formami, beletristicky i žurnalisticky.
povídky

Dobrá bloncka

206 Kč
148 Kč
Už hořela, když jsem si do ní lehal - 11%
Laskavá zamyšlení, drobné příběhy a filozofické postřehy amerického autora. Vyprávění je zcela prodchnuto radostí ze života, průzračným způsobem oslovuje v člověku jeho lepší já a dává smysl i těm nejobyčejnějším věcem na světě.
povídky

Už hořela, když jsem si do ní lehal

223 Kč
198 Kč
Místa ve tmě - 11%
(1x)
Po experimentální prvotině Koho vypijou lišky přichází Lidmila Kábrtová se sbírkou volně provázaných povídek, které udivují svou průzračností.
povídky
Ukázky

Místa ve tmě

242 Kč
215 Kč
Nejhorší děti na světě 2 - 11%
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
povídky
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

313 Kč
278 Kč
Přišel Bůh do kavárny v Karlíně... - 11%
(1x)
Výběr toho nejlepšího z mimořádně úspěšných stand-up vystoupení novinářů a komiků Miloše Čermáka a Luďka Staňka.
povídky

Přišel Bůh do kavárny v Karlíně...

224 Kč
199 Kč
Spisy Ladislava Grosmana 2. Povídky - 11%
Druhý svazek spisů přináší všechny povídky z prvního vydání knihy Nevěsta, v exilu vydanou povídkovou knihu Hlavou proti zdi, texty publikované pouze časopisecky a zejména dosud nevydané povídky z autorových rukopisů.
povídky
Ukázky

Spisy Ladislava Grosmana 2. Povídky

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 118 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 12 > >>