Nejprodávanější e-knihy - únor 2020

Ruka noci podaná
(1x)
Když cítíme obavy a zaženeme je, tak se vrátí v méně nápadné podobě, ale silnější. Pokud se začneme na krizi připravovat, kupodivu pocítíme ulehčení. Tato kniha je o rodinné přípravě na krizi, která možná nikdy nenastane.
Ukázky

Ruka noci podaná

299 Kč
Faja
(13x)
Pokračování původního českého fantasy románu Naslouchač.
Ukázky

Faja

239 Kč
Lovec draků
(2x)
Afghánistán, 1975: dvanáctiletý Amír zoufale touží po vítězství v místním turnaji papírových draků a jeho věrný přítel Hasan mu slíbí pomoc. Ani jeden z nich však netuší, že toho odpoledne potká Hasana neštěstí, které jim oběma změní život navždy.
Ukázky

Lovec draků

198 Kč
Trhlina
(16x)
Děsivý příběh sepsaný podle ústního vyprávění.
Ukázky

Trhlina

239 Kč
Emmin ochránce
(2x)
Krásná kaskadérka Emma se potřebuje skrýt před svým bývalým násilnickým přítelem, a tak jí přijde vhod natáčení westernu na ranči ve Wyomingu. Když se o jejích potížích dozví bohatý rančer Carson, vezme ji pod svou ochranu.
Ukázky

Emmin ochránce

69 Kč
Maltézská výměna
(1x)

Spletité intriky a strhující pátrání po nebezpečném historickém tajemství Papež zemřel a ve Vatikánu se chystá volba jeho nástupce. Jeden z kardinálů však místo příprav zamíří na Maltu, aby našel tajný dokument sepsaný císařem Konstantinem.

Ukázky

Maltézská výměna

279 Kč
Návrat na Vysočinu
(1x)
Temperamentní Rowena MacLawryová se vrací na Skotskou vysočinu po pozoruhodně úspěšném debutu v londýnské společnosti a dává zcela jasně najevo, že ze svého dětského poblouznění Lachlanem MacTierem už vyrostla.
Ukázky

Návrat na Vysočinu

189 Kč
Paprsek slunce
Vikomt Frome se zamiloval a chce si svou lásku, Claribel Stamfordovou, okamžitě vzít za ženu. Jediný problém ovšem je, že musí získat svolení svého strýce, vévody z Alverstode.
Ukázky

Paprsek slunce

149 Kč
Přeběhlík
Román otevírá téma dezerce, v Německu po druhé světové válce do značné míry tabuizované. Vydání románu, původně napsaného roku 1951, bylo v atmosféře prudce se rozhořívající studené války znemožněno a dílo upadlo v zapomnění.
Ukázky

Přeběhlík

197 Kč
V moci zla
(2x)
Policejní náčelnici Kate Burkholderovou požádá o pomoc šerif z newyorského venkova, aby místním pomohla vyřešit záležitost týkající se samotářské amišské osady a úmrtí mladé dívky.
Ukázky

V moci zla

229 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>