Nejprodávanější Kniha - únor 2020
beletrie

Agathe
(2x)
Debutový román, který vychází ve dvaceti zemích, je zasazený do poválečné Francie, ovšem svými tématy osamělosti, bilancování, stárnutí a zamilovanosti je až neuvěřitelně aktuální.
beletrie

Agathe

224 Kč
Alenka a Krakonoš
Malá Alenka odjíždí se svým malým pejskem Sisinkou na celou zimu do nejvyšších českých hor Krkonoš ke své babičce. V malé roubené chaloupce na samotě bydlí už dvě namyšlené kočky Máša a Dáša a velký pes Karel, který musí všechny hlídat....
beletrie

Alenka a Krakonoš

251 Kč
Alláhovy děti
(3x)
Třináct krátkých povídek je uvedeno stručnou předmluvou, která bez okolků a vytáček charakterizuje žánr i téma. Spisovatel slibuje drsnou četbu, která není pro každého – a svůj slib plní.
beletrie

Alláhovy děti

89 Kč
Americká sprcha
Kniha přináší neobyčejný příběh mladého muže, který se ve svých 22 letech stal historicky prvním au pair mužského pohlaví v rodině Williamsových.
beletrie

Americká sprcha

179 Kč
Analfabet
Analfabet je generační román s dráždivou příchutí černého romantismu, zároveň vyznívá jako nenávistná pocta rodnému městu, městu-omylu, ideálnímu prostoru pro přípravu sebevraždy.
beletrie

Analfabet

305 Kč
Anglické roky
V románu Anglické roky Norberta Gstreina se vypráví zpola detektivní příběh odehrávající se dílem během druhé světové války ve Velké Británii.
beletrie
Ukázky

Anglické roky

267 Kč
Antihrdina
Sedmadvacetiletý Antti Hrdina přijíždí do konzumního KoroNova ze severní země zvané Utopie, která je založená na ideologických heslech a obrovských obětech, díky nimž mohou lidé, zvířata i rostliny žít v náručí Matky přírody.
beletrie

Antihrdina

449 Kč
Aplikce Rodina
Máte rádi překvapení? Baví vás zkoumat, co je pravda a co fikce? Pak jste sáhli po té pravé knížce. Seznámíte se v ní s nedostudovaným vysokoškolákem, který žije v pohodlí mama hotelu v kruhu své nestandardní rodiny.
beletrie

Aplikce Rodina

35 Kč
Aspoň jsem to zkusil
Rezervovaný džentlmen a zároveň nepokojný dobrodruh Michael Třeštík, autor proslulých facebookových statusů, který dovede vytěžit stejně adrenalinu z nehody na motorce jako z překladu poezie, popisuje události a situace, které se mohly stát snad jedině jemu. Rok v životě Michaela Třeštíka
beletrie

Aspoň jsem to zkusil

269 Kč
Báchrobky
Povídačky z popraviště a pohřebiště.
beletrie

Báchrobky

495 Kč
Zobrazuji 941 - 950 z 1000 položek
<< < 1 .. 93 94 95 96 97 .. 100 > >>