Nejprodávanější knihy - únor 2020
česká

Vězněná
(5x)
Ponořte se do dusivé atmosféry samoty, divoké přírody a zla, které překonává lidské chápání. Při čtení se vám možná vybaví jméno Stephena Kinga, jehož dílům se román žánrově blíží.
česká
Ukázky

Vězněná

253 Kč
Z deníku ajťáka
(6x)
Humorná próza známého herce a komika vyprávějící příhody ze života jedné ajťácké party, který je plný koblih, sladkých limonád, kabelů, mejlů a snů o holkách z právního oddělení, ke kterým se naši hrdinové snaží marně přiblížit.
česká

Z deníku ajťáka

208 Kč
Záhádky
(1x)
Záhádky jsou další Niklovou autorskou knihou a navazují na Lingvistické pohádky. Jde o komplexní umělecké dílo, které malé i větší čtenáře zavádí do světa hravé fantazie. Kniha obdržela cenu Magnesia Litera 2008 pro nejlepší knihu roku.
česká

Záhádky

538 Kč
Zbabělci
Dnes už kultovní a také světově proslulý román Josefa Škvoreckého, jednoho z nejvýraznějších autorů české moderní literatury, zobrazuje osm posledních dnů druhé světové války na malém městě viděných očima dospívajících „pásků“.
česká
Ukázky

Zbabělci

268 Kč
25 let poté
Čtyři čeští státníci, čtyři rozhovory, čtyři unikátní pohledy na novodobé dějiny. Kniha rozhovorů s Václavem Klausem, Petrem Pithartem, Pavlem Rychetským a Milošem Zemanem vychází při příležitosti 25. výročí sametové revoluce v Československu.
česká

25 let poté

234 Kč
Adresát Milena Jesenská
K sedmdesátému výročí úmrtí Mileny Jesenské vychází třetí české knižní vydání knihy její dcery, básnířky a prozaičky Jany Černé, rozené Krejcarové. Kniha strhujícím způsobem vypráví životní příběh vynikající české novinářky, přítelkyně Franze Kafky.
česká

Adresát Milena Jesenská

203 Kč
Básník
(14x)
Strhující text, který se zabývá nejen básníkovým životem, ale též literárním kontextem, dobou a místy, na nichž Ivan Blatný žil. Kniha získala cenu Magnesia Litera Kniha roku 2014.
česká
Ukázky

Básník

377 Kč
Bertík a čmuchadlo
(1x)
Bertík a čmuchadlo je první kniha pro děti jedné z nejvýraznějších současných českých autorek, která svým osobitým stylem dokázala vytvořit z relativně jednoduchého námětu silný, neuvěřitelně autentický příběh o hledání vnitřní rovnováhy.
česká

Bertík a čmuchadlo

254 Kč
Conni se ztratí
Conni vyrostla a potřebuje nové oblečení. S maminkou se vydají do velkého obchodního domu. Tolik lidí se rozhodlo nakupovat! A v tom mumraji se Conni ztratila. Jak si poradí? Vše dobře dopadne a spolu se vrátí domů.
česká

Conni se ztratí

51 Kč
Conni tančí
Conni je okouzlena tancem. Také se ho chce naučit! Maminka ji přihlásí na hodiny baletu. Učitelka baletu, cvičení, kamarádi, taneční oblečení, vše je tak nové. Bude se jejich první baletní vystoupení líbit? Conni musí překonat trému. Držme jí palce!
česká

Conni tančí

51 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>