Nejprodávanější knihy - únor 2020
česká

Flashky
(5x)
Jedinečná vzpomínková kniha napsaná dcerou Jana Zábrany k třicátému výročí jeho úmrtí. Plnohodnotná umělecká próza, která přesným a břitkým jazykem podává pravdivý obraz české společnosti v poválečném půlstoletí na pozadí tzv. rodinné historie.
česká

Flashky

179 Kč
Hovězí kostky
(6x)
Dvojnásobný držitel Magnesie Litery za nejlepší prózu (2003 a 2014) a nositel Ceny Josefa Škvoreckého (2010) přichází s novou knihou. Soubor jedenácti povídek, majících společného vypravěče, ne však čas.
česká
Ukázky

Hovězí kostky

236 Kč
Hrdinové
(4x)
Živý a humorný román sleduje všední život studentů pražské Filozofické fakulty na pozadí událostí posledních měsíců před sametovou revolucí. Jak s tím však souvisí Bach, Strauss nebo Vinnetou? A Václav Havel?
česká

Hrdinové

224 Kč
Illnerová Helena - Čas pro světlo
Rozhovor s přední českou fyzioložkou a biochemičkou je svědectvím o nevšední síle a charakteru osobnosti, která přes řadu obtíží prožila naplněný a úspěšný lidský a pracovní život.
česká

Illnerová Helena - Čas pro světlo

296 Kč
Lumpové a beránci
(18x)
Je tu něco znepokojivého v dnešní společnosti. Krize stíhá krizi, svět velkých peněz se otřásá. A dva svérázní manželé s úžasem zjišťují, že pod povrchem je všechno jinak, než se na první pohled zdá…
česká
Ukázky

Lumpové a beránci

293 Kč
Malované příběhy

Kdo z dětí, které začínají číst, by neměl rád malované čtení! Je to velká zábava místo obrázků doplňovat do vět správná slova. O to víc, když jsou obrázky krásné. Andrea Popprová takové zábavné a krásné obrázkové příběhy napsala a namalovala.

česká
Ukázky

Malované příběhy

179 Kč
Měsíc nad řekou Tejo
(2x)
Jednotlivé texty vznikaly pro potřeby literární show EKG, kterou spolu s Jaroslavem Rudišem léta organizuje, vymýšlí a moderuje v divadle Archa. Tato okolnost dává naplno vyznít typickým atributům Malijevského tvorby.
česká
Ukázky

Měsíc nad řekou Tejo

236 Kč
Nabíledni prázdno
(3x)
Kniha významné české básnířky (1946–2013) shrnuje její verše z pozůstalosti, obsáhlou fotografickou část, mapující autorčinu životní cestu v letech 1963 až 2013, a všechny rozhovory, které ve svém životě poskytla.
česká

Nabíledni prázdno

169 Kč
Nina 71978
Kniha zachycuje vzpomínky paní Niny Pelcové – Weilové na holocaust i na další její osudy.
česká

Nina 71978

135 Kč
O čertovi
(3x)
Knížka brněnského výtvarníka Pavla Čecha o čertovi a jeho dobrodružstvích.
česká

O čertovi

288 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>