Nejprodávanější tituly - březen 2020
kuchařky

Přejme si být štíhlí - 11%
(3x)

Hubnutí je zcela snadné. Musíme jen vědět jak! Můžeme své tělo ovlivňovat silou mysli? Jednoznačně ano. Mnoho lidí v posledních letech dosáhlo ideální hmotnosti podle návodu a rad Pierra Franckha - s lehkostí!

kuchařky

Přejme si být štíhlí

251 Kč
223 Kč
Staročeské umění kuchařské - 20%
(1x)
Nové revidované vydání impozantního a dodnes nepřekonaného díla kuchařské historika dr. Čeňka Zíbrta.
kuchařky
Ukázky

Staročeské umění kuchařské

121 Kč
97 Kč
Gurmánské jednohubky - 20%
Nechte se inspirovat recepty na rozmanité drobné studené i teplé pokrmy. Můžete je podávat jako pohoštění při jakékoliv příležitosti, ať už se jedná o klábosení s kamarádkou u skleničky vína nebo o večírek pro patnáct osob.
kuchařky
Ukázky

Gurmánské jednohubky

254 Kč
203 Kč
Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni - 11%
(2x)
Vánoční publikace Kamily Skopová (1944), výtvarnice a folkloristky, žijící v malé roubence na Vysočině u Hlinska, zpřítomňuje atmosféru českých Vánoc skrz téma, jež je v rámci vánočních zvyků dodnes u nás nejživější - tj. téma sváteční kuchyně.
kuchařky

Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni

89 Kč
79 Kč
Dieta pro vášnivé megajedlíky - 11%
Můžete jíst, kolik chcete! Můžete jíst na noc! Můžete jíst sladkosti!Nemusíte počítat kalorie! Nemusíte cvičit! Hlavně žádné odříkání! Jak na to vám radí Lenka Holas Kořínková v dosud nejkomplexnější práci o systému hubnutí metodou S.P.L.K.!
kuchařky

Dieta pro vášnivé megajedlíky

251 Kč
223 Kč
Pivovarnictví - 20%
(1x)
Pivo se začalo pravděpodobně vyrábět již před desetitisíci lety v Mezopotámii. V této knize jsou popsány dějiny výroby zlatavého moku s některými zvyky a pověrami, které se k tomuto nápoji váží.
kuchařky
Ukázky

Pivovarnictví

212 Kč
170 Kč
Bezlepková dieta - 11%
Kuchařka zaměřená na bezlepkovou dietu přináší kolem 150 receptů na pečivo, polévky, knedlíky, masové pokrmy, sladká jídla a pomazánky. Moderní recepty dietní sestry jsou doplněné radou lékaře.
kuchařky

Bezlepková dieta

133 Kč
118 Kč
Příběh čaje - 6%
(7x)
Velká obrazová publikace, v níž čtenář nalezne nespočet zajímavostí o čaji, o jeho barvité tisícileté historii a také o originální kultuře a filozofii, která je s ním spojena.
kuchařky

Příběh čaje

849 Kč
799 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 168 položek
<< < 1 .. 15 16 17