Nejprodávanější tituly - březen 2020
kuchařky

Poctivý domácí chléb - 11%
(1x)
Chléb patří již po celá staletí ke zcela základním pokrmům a obyčejný, v peci pečený bochník, který se jedl po celý týden, měl své právoplatné místo u každého rodinného stolu už odedávna.
kuchařky

Poctivý domácí chléb

449 Kč
399 Kč
Sladká kuchařka - 11%
Sladká kuchařka z produkce “Jamie Oliver`s FOOD Tube” od Cupcake Jemmy ukazuje klasické i zcela nové recepty, které dodají šmrnc vašemu pečení
kuchařky

Sladká kuchařka

240 Kč
214 Kč
Tajemství Východu - 11%
Koukali jsme pod prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky…
kuchařky

Tajemství Východu

359 Kč
319 Kč
Raději vidličky než nože - 11%
Lepší zdravé jídlo na vidličku, než chirurgický nůž..., to je podtitul obrovského bestselleru deníku Nev York Times, který přesně vystihuje jeho obsah.
kuchařky

Raději vidličky než nože

62 Kč
55 Kč
Rodinné stříbro aneb Klenoty domácí kuchyně
(2x)
Kuchařka Rodinné stříbro vznikala vlastně spoluprací všech autorčiných přátel, kteří ochotně otvírali ony rodinné pokladnice a dávali nahlédnout do vyzkoušených a ověřených receptů.
kuchařky

Rodinné stříbro aneb Klenoty domácí kuchyně

134 Kč
Zeptej se mámy - 11%
Mé mámě je devadesát tři, táta umřel v devadesáti. Ze šestnácti mých strýců a tet z tohoto světa nejdřív odešla teta Marika. Bylo jí teprve osmdesát osm, rekordmanem je strýc Bohdan, nedávno oslavil sto dva let.
kuchařky

Zeptej se mámy

242 Kč
215 Kč
Dorty a dezerty - 11%
Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty.
kuchařky

Dorty a dezerty

359 Kč
319 Kč
Jíme zdravě - 20%
(1x)
Po této kuchařce by měl sáhnout každý, kdo se chce stravovat zdravě a nechce přibývat na váze, má rád nápadité recepty a nemá zrovna moc času ani náladu na složitou přípravu. V žádném případě tedy není určena jen vyznavačům veganské stravy.
kuchařky
Ukázky

Jíme zdravě

339 Kč
271 Kč
Nakupujeme s rozumem, vaříme s chutí
Kniha je univerzálním průvodcem pro všechny, kteří chtějí hubnout s rozumem a přitom si pochutnat, pro ty, kteří si chtějí váhu udržet, i pro ty, kdo s váhou problémy nemají, ale chtějí žít zdravě.
kuchařky

Nakupujeme s rozumem, vaříme s chutí

269 Kč
Osm chutí Asie
(1x)
Shahaf Shabtay, šéfkuchař oblíbené pražské restaurace SaSaZu, strávil objevováním kouzla asijské kuchyně mnoho let. Nyní spojil síly s nakladatelstvím Smart Press, aby se v knize Osm chutí Asie podělil nejen o recepty a postupy.
kuchařky

Osm chutí Asie

169 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 168 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 > >>