Nejprodávanější knihy - březen 2020
psychologie

Láska našich dětí - 11%
Láska našich dětí je energie, která dává smysl našemu životu! V této knize se pokusíme nahlédnout do dětské duše, která je trochu jiná než duše dospělého člověka.
psychologie

Láska našich dětí

288 Kč
256 Kč
Léčba Schopenhauerem - 11%
V románu o psychoterapii a psychoterapeutech oblíbený autor rozehrává skutečný příběh ze života filozofa Artura Schopenhauera.
psychologie

Léčba Schopenhauerem

386 Kč
343 Kč
Metadovednosti a (ne)vědomí v psychoterapii - 11%
Zřejmě nejvýznamnější představitel existenciálního směru v psychoterapii Irvin Yalom tvrdí, že již od Freuda se v moderní psychoterapii dlouho přeceňovala důležitost technik na úkor mnohem důležitějších kvalit psychoterapeuta.
psychologie

Metadovednosti a (ne)vědomí v psychoterapii

161 Kč
143 Kč
Psychosomatika pro lékaře, psychoterapeuty i laiky - 11%
(1x)
Proč a jak reaguje tělo na psychickou zátěž? Proč své tělo zneužíváme? Kdo nese vinu za psychosomatické onemocnění? Proč máme strach z psychoterapie?
psychologie

Psychosomatika pro lékaře, psychoterapeuty i laiky

179 Kč
159 Kč
Sám sobě psychologem - 11%
Autoři poskytují nezbytné teoretické znalosti o základních vlastnostech lidské psychiky a zaměřují se na přesah psychologických poznatků do praktického života.
psychologie

Sám sobě psychologem

179 Kč
159 Kč
Vytváření a zvyšování kognitivní modifikovatelnosti - 11%
Kniha e základním teoretickým dílem popisujícím metodu, která rozvíjí kognitivní funkce jedince a učí ho všem mentálním operacím a strategiím duševní činnosti. T
psychologie

Vytváření a zvyšování kognitivní modifikovatelnosti

338 Kč
300 Kč
Dospívání dívek - 11%
Autorka píše srozumitelně o tom, že děvčata i kluci musí společně projít úžasným dobrodružstvím puberty, aby se z nich stali zdraví mladí lidé. Knížka je pro ně užitečnou příručkou, ale může se hodit i rodičům, vychovatelům a učitelům.
psychologie

Dospívání dívek

224 Kč
199 Kč
Iluze optimismu - 11%
Jakým způsobem v mozku vzniká naděje? Co nás dokáže přimět, abychom šli za svým snem? Co se stane, když se naše očekávání nenaplní? Liší se mozek optimisty a pesimisty?

psychologie

Iluze optimismu

341 Kč
303 Kč
Jak překonat panické ataky - 11%
Náhlé a mimořádně nepříjemné záchvaty strachu se týkají zhruba 4 procent lidí. Tato kniha vám pomůže tento stav pochopit a prakticky s okamžitým účinkem proti němu bojovat.
psychologie

Jak překonat panické ataky

269 Kč
239 Kč
Malý princ v nás - 11%
(1x)
Mathias Jung se v kratičkých kapitolách své knihy zamýšlí nad dramatickou dobou vzniku Saint-Exupéryho knihy a uvažuje o strachu či úzkosti, bez nichž není lidského růstu.
psychologie

Malý princ v nás

194 Kč
172 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 213 položek
<< < 1 .. 17 18 19 20 21 22 > >>