Nejprodávanější tituly - březen 2020
romantika

Ulovila jsem ho v buši
Nová kniha povídek Haliny Pawlowské.
romantika

Ulovila jsem ho v buši

224 Kč
Sestra Angelika a nový lékař - 30%
Malý Jan seděl rozmrzele u okna a vyhlížel do nemocničního parku, kde dováděli malí králíčci. Ačkoliv dříve býval u zvířátek každý den, teď, když ho tam chtěl vzít nový dětský lékař, doktor Holzbacher, zarputile odmítal....
romantika
Ukázky

Sestra Angelika a nový lékař

30 Kč
21 Kč
Sestra se srdcem ze zlata - 30%
Hezká sestra Angelika měla za sebou těžký den v nemocnici Svatého Michala. Osušila nesčetné dětské slzy a rozdávala naději a útěchu. Ano, když přišla Angelika do nemocnice, zdálo se, že se tam hned rozjasnilo...
romantika
Ukázky

Sestra se srdcem ze zlata

30 Kč
21 Kč
Chytrá žena pro manžela přes plot skočí - 30%
Statut svobodné matky s dvojčaty sice Klára nebere nijak dramaticky, ale přece jen by se ráda vdala, měla manžela a úplnou rodinu. Když potká Přemysla, přeskočí jiskra a vzplane láska jako hrom.
romantika
Ukázky

Chytrá žena pro manžela přes plot skočí

155 Kč
109 Kč
Prokletí ohně
"Česká Barbara Erskinová" vypráví svůj první příběh… Osud, kletbu, staletou nenávist… to všechno může zlomit láska. Příběh pro ženy.
romantika
Ukázky

Prokletí ohně

149 Kč
Zatoulaná královna
Rok po svatbě s Violou Těšínskou je král Václav III. zavražděn a královna vdova zůstane uprostřed bitev o uvolněný trůn zcela bez prostředků. S rozhodnutím, které hraničí s vlastizradou, prchá za hranice českého království.
romantika
Ukázky

Zatoulaná královna

149 Kč
Žena v (kon)kursu
(1x)
Ve čtyřiceti život nekončí, ani když vás náhle udělají babičkou a váš milostný život se změní v bojiště… Humorný příběh o ženách a pro ženy, který dodá zaručenou dávku životního optimismu.
romantika
Ukázky

Žena v (kon)kursu

149 Kč
Minuta na rozloučenou - 30%
(1x)
Mariannu nudí život, společnost i přátelé. Rozhodne se přerušit studia a doprovázet otce, profesora přírodních věd, na výpravu do argentinského pralesa. Román pro ženy.
romantika
Ukázky

Minuta na rozloučenou

169 Kč
118 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 188 položek
<< < 1 .. 17 18 19