Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
fotbal

Vlastimil Petržela: Vzlety a pády - 20%
Byl feťák a gambler. Ještě předtím byl však Vlastimil Petržela nadějným fotbalovým talentem. Slibnou kariéru zbrzdil úraz, který ho poslal do invalidního důchodu. Začal se věnovat trenérské práci, v níž byl světovou špičkou. Pak začal padat ke dnu.
fotbal
Ukázky

Vlastimil Petržela: Vzlety a pády

249 Kč
199 Kč
Jan Koller: pohádka o Honzovi - 20%
Příběh dvoumetrového hodného Honzy, kterému se odmalička posmívali kvůli jeho výšce. On ji však vírou ve vlastní schopnosti a poctivou dřinou proměnil ve svou hlavní přednost a vypracoval se v jednoho z nejlepších střelců české reprezentace a jednu z nejvýraznějších postav české fotbalové historie vůbec.
fotbal
Ukázky

Jan Koller: pohádka o Honzovi

189 Kč
151 Kč
Tomáš Řepka - Neuhýbám! - 20%
(1x)
Už před časem jsem řek, že se můžete těšit na pokračování mý první knihy Rebel, který bude ještě odvážnější. A sliby se maj plnit.
fotbal
Ukázky

Tomáš Řepka - Neuhýbám!

149 Kč
119 Kč
Fotbalový trenér - 20%
Celobarevná publikace je určena začínajícím fotbalovým trenérům, kterým předkládá ucelené informace ze všech tematických okruhů tvořících obsah základního trenérského kurzu.
fotbal
Ukázky

Fotbalový trenér

246 Kč
197 Kč
Fotbal - 20%
Originální publikace kolektivu českých autorů přináší ucelený moderní přístup ke kondičnímu tréninku s cílem poskytnout trenérům, studentům v oboru trenérství fotbalu, odborníkům ve sportu a další odborné veřejnosti hlubší výklad této problematiky.
fotbal
Ukázky

Fotbal

139 Kč
111 Kč