Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
letadla

Pergoly a přístřešky - 20%
(1x)
Pergola je nejobvyklejší malou zahradní stavbou. Slouží jako opora pro růst popínavých rostlin nebo vymezuje zahradní zákoutí určené k příjemnému posezení s rodinou či přáteli, případně ji lze využít jako přístřešek pro auto.
letadla
Ukázky

Pergoly a přístřešky

135 Kč
108 Kč
Železniční doprava - 20%
(1x)
Komplexní a vyčerpávající publikace, která nemá na trhu obdoby, se odborně a zároveň poutavě věnuje všem aspektům železničního provozu.
letadla
Ukázky

Železniční doprava

424 Kč
339 Kč
Provoz, revize a údržba technických zařízení - 20%
(1x)
Provozovatelům vyhrazených technických zařízení i kontrolorům nabízí kniha určitý návod, jak vzájemně spolupracovat, jaké podmínky a dokumenty je potřeba pro kontroly připravit.
letadla
Ukázky

Provoz, revize a údržba technických zařízení

195 Kč
156 Kč
Letecké konstrukční kanceláře na území bývalého SSSR - 20%

Publikace vás seznámí s většinou typů letadel vzniklých v konstrukčních kancelářích v Rusku v období po 2. světové válce. Texty s obrázky jsou abecedně řazeny. Zajímavou informací je, že pouze menšímu množství z nich se podařilo přežít do současnosti.

letadla
Ukázky

Letecké konstrukční kanceláře na území bývalého SSSR

99 Kč
79 Kč
Stavební truhlářství - 20%
Předkládaná publikace je názornou příručkou s množstvím detailů z oblasti stavebně-truhlářských spojů, týkajících se konstrukčního řešení dveří, oken, podlah, schodů a obložení stěn, ale také výkladních skříní a výkladců vyráběných na přelomu 19./20.stol.
letadla
Ukázky

Stavební truhlářství

203 Kč
162 Kč