Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2020
pedagogika, didaktika

Psychologie učení - 11%
Fenomén učení hraje v životě všech lidí prvořadou roli – setkáváme se s ním od kolébky až do nejvyššího stáří.
pedagogika, didaktika

Psychologie učení

314 Kč
279 Kč
Moderní didaktika - 11%
Tato publikace neopakuje teoretické výčty definic předchozích autorů, ale čtivou formou ukazuje cestu k efektivnímu praktickému vyučování. Výukové metody a aktivity jsou vybrány a popsány tak, aby byly použitelné pro všestranné použití.
pedagogika, didaktika

Moderní didaktika

719 Kč
639 Kč
Rozpovídej se - 11%
Publikace Rozpovídej se (nová edice) obsahuje praktická cvičení pro rozvoj řeči dětí v mladším předškolním větu (od věku 3 až 4 let).
pedagogika, didaktika

Rozpovídej se

431 Kč
383 Kč
Děti a problémy v chování - 11%
V publikaci se prolínají pohledy odborníků různých profesí (od etopedů, psychologů, sociálních pracovníků až po psychiatry a právníky) na problematiku rozličných příčin...
pedagogika, didaktika

Děti a problémy v chování

287 Kč
255 Kč
Příběhy z měsíční houpačky - 11%
Asi nejoblíbenější knihu Else Müllerové používají především rodiče jako četbu pro děti před spaním. Kniha je užitečná především pro rodiče dětí od čtyř let. Může však pomoci i učitelkám v mateřských školách, vychovatelkám v družinách a psychologům.
pedagogika, didaktika

Příběhy z měsíční houpačky

296 Kč
263 Kč
Škola bez poražených - 11%
(1x)
Tato kniha je příručkou, která chce pomoci učitelům zvládnout vypjaté situace. Učí je mluvit s žáky způsobem, který posiluje vzájemný vztah, a řešit konflikty tvůrčím způsobem, který přináší oboustrannou spokojenost.
pedagogika, didaktika

Škola bez poražených

306 Kč
272 Kč
Šimonovy pracovní listy 6 - 11%
Logopedická cvičení - soubor první, obsahuje dvacetdva pracovních listů k jedenácti hláskám. Některé listy a cvičení jsou zaměřeny na hlásky artikulačně jednoduché (M, P, B, V, F), jiné na artikulačně náročnější (C, S, Z, Č, Š, Ž).
pedagogika, didaktika

Šimonovy pracovní listy 6

125 Kč
111 Kč
Vývoj pozornosti a exekutivních funkcí - 11%
Kniha je věnována vývoji pozornosti a exekutivních funkcí od raného věku do dospělosti. Exekutivní funkce slouží k řízení vlastního chování, tj. k seberegulaci i ke zvládání různých činností, zejména pokud je nutné odolávat něčemu lákavějšímu.
pedagogika, didaktika

Vývoj pozornosti a exekutivních funkcí

509 Kč
452 Kč
Od zápisu do lavice - 1. díl - 11%

Soubor pracovních listů pro optimální rozvoj schopností a dovedností předškoláka. Pro děti 5-7 let. Jako prevence specifických poruch učení. Máte doma budoucího prvňáčka? Pak je tato publikace určena právě Vám!

pedagogika, didaktika

Od zápisu do lavice - 1. díl

135 Kč
120 Kč
Není hláska jako hláska - 11%
Pracovní sešit je určen předškolním dětem, které mají problémy se sluchovou diferenciací. Jejich řeč je hůře srozumitelná pro mnohočetnou dyslalii neboli patlavost. Tyto děti mluví často rychle, bez sluchové kontroly, nedokážou opravit svůj vlastní n
pedagogika, didaktika

Není hláska jako hláska

149 Kč
132 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 57 položek
1 2 3 .. 6 > >>