Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
věda a technika

Železniční doprava - 20%
(1x)
Komplexní a vyčerpávající publikace, která nemá na trhu obdoby, se odborně a zároveň poutavě věnuje všem aspektům železničního provozu.
věda a technika
Ukázky

Železniční doprava

424 Kč
339 Kč
Spodní stavba historických budov - 20%
Architekti, projektanti a stavitelé najdou v knize vše o základech a sklepích historických budov, ale i rizika, která mohou nastat při jejich rekonstrukci. Autoři poradí, jak se vyvarovat chybám ve fázi projektu i stavby.
věda a technika
Ukázky

Spodní stavba historických budov

254 Kč
203 Kč
Československé motorarity - 20%
Tuto hodně specifickou a rozmanitou kategorii zastupuje především dálník, který vymyslel a pojmenoval významný český inženýr a pilot Jan Anderle
věda a technika
Ukázky

Československé motorarity

254 Kč
203 Kč
Provoz, revize a údržba technických zařízení - 20%
(1x)
Provozovatelům vyhrazených technických zařízení i kontrolorům nabízí kniha určitý návod, jak vzájemně spolupracovat, jaké podmínky a dokumenty je potřeba pro kontroly připravit.
věda a technika
Ukázky

Provoz, revize a údržba technických zařízení

195 Kč
156 Kč
Stavební příručka - 4%
V druhém aktualizovaném vydání najdete podklady pro projektování dle nových legislativních předpisů a další potřebné informace, které v prvním vydání chyběly.
věda a technika
Ukázky

Stavební příručka

212 Kč
203 Kč
Letecké konstrukční kanceláře na území bývalého SSSR - 20%

Publikace vás seznámí s většinou typů letadel vzniklých v konstrukčních kancelářích v Rusku v období po 2. světové válce. Texty s obrázky jsou abecedně řazeny. Zajímavou informací je, že pouze menšímu množství z nich se podařilo přežít do současnosti.

věda a technika
Ukázky

Letecké konstrukční kanceláře na území bývalého SSSR

99 Kč
79 Kč
Plísně v domě a bytě - 20%
Aby byla plíseň opravdu odstraněna, je třeba odstranit příčiny výskytu vlhkosti a ochránit konstrukci před jejím dalším nárůstem. Nevíte, jak na to? Pak vám poradí praktická příručka přední české odbornice na tuto problematiku.
věda a technika
Ukázky

Plísně v domě a bytě

135 Kč
108 Kč
Stavební truhlářství - 20%
Předkládaná publikace je názornou příručkou s množstvím detailů z oblasti stavebně-truhlářských spojů, týkajících se konstrukčního řešení dveří, oken, podlah, schodů a obložení stěn, ale také výkladních skříní a výkladců vyráběných na přelomu 19./20.stol.
věda a technika
Ukázky

Stavební truhlářství

203 Kč
162 Kč
Sklepy v zahradě - 20%
Chystáte se postavit na svém pozemku sklep pro rekreační nebo hospodářské účely? Nejste si jisti tím, co všechno taková stavba obnáší? Pak bude pro vás tato publikace užitečným pomocníkem.
věda a technika
Ukázky

Sklepy v zahradě

195 Kč
156 Kč
Dřevěné fasády - 20%
Kniha se zabývá praktickými zásadami projekce, konstrukce a realizace dřevěných fasád a je určena praktikům, stavebníkům a zájemcům o výstavbu a rekonstrukci fasád rodinných domů i veřejných staveb.
věda a technika
Ukázky

Dřevěné fasády

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 23 položek
<< < 1 2 3 > >>