Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
esoterika a astrologie

Moje duchovní cesta a channeling - 20%
Zdeňka Blechová je úspěšná spisovatelka, která nyní vydává ve svém nakladatelství svoji autobiografii duchovní cesty. Tato kniha vás seznámí s tím, jak je možné dojít k poznání trpělivostí a pílí.
esoterika a astrologie
Ukázky

Moje duchovní cesta a channeling

330 Kč
264 Kč
Sluneční znamení - 20%
(1x)
Výkladů slunečních znamení je obrovské množství. Pro vás jsme vybrali výklad mistrovský, výklad královny astrologie Lindy Goodmanové.
esoterika a astrologie
Ukázky

Sluneční znamení

198 Kč
158 Kč
Jóga v terapii - 20%
Tato kniha představuje úspěšnou intervenci nazvanou Trauma-sensitivní jóga (TSJ), což je program pro traumatizované klienty založený na vědeckých důkazech, který jim pomáhá v bezpečném a vědomém propojení s vlastním tělem.
esoterika a astrologie
Ukázky

Jóga v terapii

170 Kč
136 Kč
Leopardí bojovník - 20%
Ve svých memoárech John čtenářům představuje Cestu leoparda, šamanskou cestu k probuzení intuice a spojení s duchovním světem. Přibližuje starobylou moudrost spojenou se sny, obřady, duchovními strážci a předky.
esoterika a astrologie
Ukázky

Leopardí bojovník

239 Kč
191 Kč
Osud ve svých rukách - 20%
Ani si neuvědomujeme, že osud držíme ve svých rukách a jen my ho můžeme ovlivňovat. Osud existuje jako karma - učení. A kdy pochopíme naše učení, záleží jen na nás. Nikdo nás nebude soudit a nikdo se na na nás nebude zlobit, že se neučíme.
esoterika a astrologie
Ukázky

Osud ve svých rukách

270 Kč
216 Kč
Překročení karmy - 20%
Srdcem této knihy je legendární stav probuzení, osvobození či osvícení. Pokud už dlouho hledáte a nenalézáte odpovědi na základní životní otázky, zhluboka se nadechněte, protože tento text je konečným krokem duchovní cesty.
esoterika a astrologie
Ukázky

Překročení karmy

285 Kč
228 Kč
Čtyři vhledy - 20%
Tato kniha přináší moudrá učení, jež byla střežena tajnými společenstvími Správců Země, léčiteli a léčitelkami z Jižní Ameriky.
esoterika a astrologie
Ukázky

Čtyři vhledy

190 Kč
152 Kč
Kameny v praxi - 20%
Judy Hallová na stránkách této knihy nabízí souhrn svých znalostí, což z publikace činí ideálního průvodce pro práci s krystaly, která je díky přístupnému a srozumitelnému výkladu vhodná i pro úplného začátečníka.
esoterika a astrologie
Ukázky

Kameny v praxi

254 Kč
203 Kč
Klíče k tarotu Oswalda Wirtha - 20%

Tarot Oswalda Wirtha je jeden z velmi mála tarotů, jež odhalují klíč znalosti starých zasvěcenců, který je tajně šířený už po celá tisíciletí.

esoterika a astrologie
Ukázky

Klíče k tarotu Oswalda Wirtha

233 Kč
186 Kč
Marcelka z hor 2 - 20%
Druhé pokračování knihy Marcelka z hor vzniklo s cílem přinést odpovědi na další otázky související s mysteriem života a také se zde objevují témata zcela nová, týkající se například smrti či výkladu jinotajů z Bible.
esoterika a astrologie
Ukázky

Marcelka z hor 2

320 Kč
256 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 38 položek
<< < 1 2 3 4 > >>