Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
esoterika a astrologie

Oheň mágů - 20%
Soubor čtyř achymicko-teosofických traktátů jedné z nejvýraznějších postav okultní scény rudolfinského období Heinricha Khunratha (cca 1560–1605), autora slavného Divadla věčné moudrosti.
esoterika a astrologie
Ukázky

Oheň mágů

299 Kč
239 Kč
Řeč zvířat - 20%
Dokážeme mluvit se zvířaty?
esoterika a astrologie
Ukázky

Řeč zvířat

229 Kč
183 Kč
Tarot jednoduše - 20%
Tarot jednoduše? Ano! Tak jednoduché to i je. Tarotu se věnuji už přes 40 let a tuhle knihu jsem sepsala pro vás, začínající kolegy. Není to soubor všeho kolem Tarotu, ale všeho, co do začátku skutečně potřebujete.
esoterika a astrologie
Ukázky

Tarot jednoduše

129 Kč
103 Kč
Ticho a klid - 20%
Kniha Ticho a klid je syntezí energetické medicíny těla a mysli, nejmodernější vědy a velmi vyspělé práce s tělem. Zkoumá tělo jako projev a prostředek k vývoji vědomí prostřednictvím kraniosakrální terapie.
esoterika a astrologie
Ukázky

Ticho a klid

235 Kč
188 Kč
Zenový kompas - 20%
Zenový kompas je jednoduchou, jasnou a mnohdy humornou ukázkou základního učení hlavních buddhistických tradic (kulminujících v zenu) přednesenou jedním z nejoblíbenějších zenových mistrů 20. století. 2. upravené vydání.
esoterika a astrologie
Ukázky

Zenový kompas

255 Kč
204 Kč
Meditační techniky - 20%
Daniel Odier poté, co se sám ponořil do života a duchovních praktik buddhistických a taoistických klášterů na různých místech Indie, Nepálu, Srí Lanky, Thajska a Japonska, odhaluje učení předávaná mudrci, kteří jsou živoucím projevem svých tradic.
esoterika a astrologie
Ukázky

Meditační techniky

175 Kč
140 Kč
Rafaelova škola - Vílí křídla - 20%
(1x)
Rafaelova škola je tajemný romantický příběh s prvky léčitelství, esoteriky a ekologie. Inspirací pro autorku při psaní byla její láska k Zemi, k přírodě, k lidem, k bylinám.
esoterika a astrologie
Ukázky

Rafaelova škola - Vílí křídla

165 Kč
132 Kč
Šamanské cestování - 20%
Šamanské cestování je technika běžná ve všech domorodých společnostech v celé historii lidstva. Prostřednictvím poslouchání úderů bubnu nebo jiného rytmického bicího nástroje šaman vstupuje do „nevšední reality“ – změněného stavu vědomí mimo čas...
esoterika a astrologie
Ukázky

Šamanské cestování

125 Kč
100 Kč
Tělo Východu, mysl Západu - 20%
(1x)
V této průlomové knize přináší Anodea Judith svěží pohled na východní systém čaker založený na principech jógy, který usazuje do rámce západního myšlení.
esoterika a astrologie
Ukázky

Tělo Východu, mysl Západu

295 Kč
236 Kč
Věštby na každý den - 20%
S pomocí této knihy plné her a kouzelných příběhů se naučíte vnímat souhru okolností a symbolickou rezonanci událostí v běžném životě, abyste byli schopni napojit se na jejich hlubší logiku, přijímat výjimečné rady a dobře se bavit.
esoterika a astrologie
Ukázky

Věštby na každý den

240 Kč
192 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 38 položek
<< < 1 2 3 4 > >>