Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
dobrodružné

Alea dívka moře: Tajemství oceánů - 20%
Alea a Alfa cru opět plachtí po moři, tentokrát na Island. Ona doufá, že tam najde svého otce a s ním i odpovědi na otázky, které ji tíží. Když ale dorazí na místo, musí se Alea postavit nejen své minulosti, ale setká se i se záhadným doktorem Orionem, který se věnuje výzkumu viru, který vyhubil mořské lidi.
dobrodružné
Ukázky

Alea dívka moře: Tajemství oceánů

249 Kč
199 Kč
Kapitán Adorabl a bambitka černokněžníka Vorána - 20%
(1x)
Toto je příběh ze Sedmimoří…… vlastně teda jako druhý příběh ze Sedmimoří.A jako takový má určitá pravidla: Všeho víc! Víc výbuchů, víc přestřelek, víc dostaveníček holek s klukama… ale to by asi nebyl ten příběh ze Sedmimoří, ne?
dobrodružné
Ukázky

Kapitán Adorabl a bambitka černokněžníka Vorána

249 Kč
199 Kč
Naše parta - 20%
Prázdniny party kluků z Prahy vypadají na první pohled obyčejně. Dva měsíce s rodiči na chatě u jezera nezní nijak zvlášť lákavě a jistě si dovedete představit něco mnohem zábavnějšího. Jenže tohle nejsou ledajací kluci a prázdniny tedy taky nebudou ledajaké.
dobrodružné
Ukázky

Naše parta

249 Kč
199 Kč
Spirit Animals: Soumrak strážců – Nesmrtelní ochránci - 20%
(1x)
Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan patří mezi hrstku vyvolených, kterým se podařilo přivolat legendární zvířata – Velké strážce, kteří se znovuzrodili, aby chránili svět. Nyní se v různých koutech Erdasu začala objevovat další spojení mezi dětmi a spirituálními zvířaty.
dobrodružné
Ukázky

Spirit Animals: Soumrak strážců – Nesmrtelní ochránci

189 Kč
151 Kč
Zápisky z Rosewoodu – Ztracená princezna - 20%

Ellie, Lottie a James prchají před nebezpečnými Leviatány až na druhý konec světa! Princezna Ellie, její dvojnice Lottie a osobní strážce Jamie se pokoušejí uniknout Leviatánům, kteří jdou po princezně. Ve snaze dostat se od nich co nejdál odjedou na sesterskou pobočku Rosewoodské školy až v dalekém Japonsku.

dobrodružné
Ukázky

Zápisky z Rosewoodu – Ztracená princezna

259 Kč
207 Kč
Ztraceni ve vlnách - 20%
(1x)
Měl to být výlet, na který nikdy nezapomenou. Nikoho ovšem nenapadlo, že nastane taková katastrofa. Zámořská loď, na které se plavili, začala hořet a potápět se.
dobrodružné
Ukázky

Ztraceni ve vlnách

149 Kč
119 Kč
Alenčina dobrodružství v kraji divů a za zrcadlem - 20%
(1x)
Neustále ohromená, zvídavá a taky hodně zvědavá Alenka se dostane do zvláštního světa, ve kterém nedává skoro nic smysl. Pronásleduje například mluvícího králíka s hodinkami a setkává se s dalšími podivnými stvořeními, která se chovají naprosto nepochopitelně.
dobrodružné
Ukázky

Alenčina dobrodružství v kraji divů a za zrcadlem

249 Kč
199 Kč
Časodějové – Koruna času - 20%
Feš Dragocij beze stopy zmizel a co čeká klíčníky je ve hvězdách. Otázek je mnoho. Podaří se Vasilise zachránit Feše? Jaký osud čeká jejího otce, Severina Ohnivého? Kdo je ve skutečnosti Rodion Hardius? A jaká tajemství ještě skrývá Rozeklaný zámek? Jediný Astragor si je svým osudem jistý a rychle postupuje k hlavnímu cíli. Získává nové spojence a drtí protivníky. Osudová chvíle se blíží – rozhodující bitva o trůn Času nastává!
dobrodružné
Ukázky

Časodějové – Koruna času

279 Kč
223 Kč
Čumidlo a fujtajblíci s hradním tajemstvím - 20%
Čumidlo je strašidýlko, které vypadá jako malý dráček s velkýma očima. Objevuje se, když někdo dělá něco, co nemá. To se pak na něj neustále upřeně dívá, prostě čumí… Pojďte si přečíst další zábavné příběhy s touto jedinečnou potvůrkou.
dobrodružné
Ukázky

Čumidlo a fujtajblíci s hradním tajemstvím

161 Kč
129 Kč
Operace Slunce - 20%
Román na motivy komiksového příběhu, původně vycházejícího na pokračování v časopise ABC, přenáší čtenáře do blízké budoucnosti, v níž se planetu Zemi pokouší ovládnout takřka všemocná mafie.
dobrodružné
Ukázky

Operace Slunce

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 28 položek
<< < 1 2 3 > >>