Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
dobrodružné

Poušť, všude poušť - 20%
(1x)
Známá šestice ve věku deseti až šestnácti let – Mariana, Jonáš, Tim, Hardy a dvojčata Alfa a Beta – se s doprovodem několika dospělých vydává na dobrodružnou cestu do tuniské pouště. Sahara se jim zpočátku ukazuje ve své exotické kráse, ale plánovaný malý výlet terénními auty do nitra pustiny se brzy mění v boj o život. Uchrání se Gang odvážných před sálajícími slunečními paprsky? Budou mít dostatek vody? Nesmete všechny nebezpečná písečná bouře? A neukrývá se v písku pod jejich nohama nějaká další hrozba? Čtvrtý příběh série GO! Vyšlo již Ztraceni ve vlnách, Nevinná lavina, Ve spárech džungle.
dobrodružné
Ukázky

Poušť, všude poušť

179 Kč
143 Kč
Rychlý jako vítr: Návrat - 20%
Majka je štěstím bez sebe, že může jet na prázdniny se svou nejlepší kamarádkou Fanny na venkov k babičce a trávit léto se svým milovaným koněm Severákem.
dobrodružné
Ukázky

Rychlý jako vítr: Návrat

189 Kč
151 Kč
Spirit Animals: Soumrak strážců – Dračí oko - 20%
Spirit Animals aneb máš také své spirituální zvíře? Conora, Abeke, Mej-lin a Rolana zajali nemilosrdní Přísežníci. Měli by stanout před soudem, místo toho jsou však tajně dopraveni do odlehlého paláce.
dobrodružné
Ukázky

Spirit Animals: Soumrak strážců – Dračí oko

189 Kč
151 Kč
Spirit Animals: Soumrak strážců – Krotitel bouří - 20%

Naleznou Zelenopláštníci v prastaré knihovně to, co hledají? 7. díl oblíbené fantasy série Spirit Animals: Soumrak strážců. Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan – kdysi hrdinové Erdasu, nyní psanci pronásledovaní krutými žoldáky, Přísežníky.

dobrodružné
Ukázky

Spirit Animals: Soumrak strážců – Krotitel bouří

189 Kč
151 Kč
Strašidelná knihovna - Na půdě je duch - 20%

Chcete, aby děti rády četly? Nabídněte jim příběh, který je bude bavit. Pozvěte je do Strašidelné knihovny! Kaz není obyčejný kluk, je to duch. Klárka zas není obyčejná holka – dokáže totiž vidět duchy.

dobrodružné
Ukázky

Strašidelná knihovna - Na půdě je duch

149 Kč
119 Kč
Vilma běží o život - 20%
(2x)
Malá Vilma se během běžeckých závodů v Africe ztratí uprostřed neprostupné džungle. Dostane se až do vesnice, kde ji domorodci přijmou za svou. Vilma poznává jejich způsob života, tolik odlišný od toho, co zná, a najde si i nové kamarády. Život v džungli ji fascinuje, zároveň ale touží vrátit se domů. Opustit deštný prales navíc možná budou muset i její noví přátelé, vesnici totiž hrozí, že bude srovnána se zemí. Ale Vilma je odhodlaná nenechat to jen tak!
dobrodružné
Ukázky

Vilma běží o život

189 Kč
151 Kč
Země příběhů - Za hranice království - 20%
Pohádkami to jen začalo! Maskovaný muž prchá a Rada víl nevěří, že by pro Zemi příběhů mohl představovat vážné nebezpečí. Alex a Connor se proto opět musí spolehnout sami na sebe a na své nejlepší přátele: Mášenku, Jacka, Červenou Karkulku a Matku Husu.
dobrodružné
Ukázky

Země příběhů - Za hranice království

249 Kč
199 Kč
Lapuťák a kapitán Adorabl - 20%
(2x)
Dobrodružná knížka plná humoru pro děti a jejich rodiče. Čeněk, obyčejný malý kluk, jede s rodiči k moři. Setká se tam s kapitánem Adorablem, lovcem odměn a zvláštních tvorů, který pluje ve své lodi po celém Sedmimoří, pohádkovém světě plném ostrovů. Je zrovna na stopě Lapuťáka, nejvzácnějšího…
dobrodružné
Ukázky

Lapuťák a kapitán Adorabl

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 28 položek
<< < 1 2 3