Nejprodávanější tituly - březen 2020
psi

Jedinečný svět psích emocí - Pes je láska - 11%
Důkazy mluví jasně – psi cítí lásku stejně jako lidé.
psi

Jedinečný svět psích emocí - Pes je láska

251 Kč
223 Kč
Štěňata a psi - Vše, co o nich potřebuješ vědět
V této skvělé knize o štěňátkách a psech najdeš vše od péče o malé štěňátko až po správné krmení, koupání a zastřihávání drápků u většího pejska.
psi

Štěňata a psi - Vše, co o nich potřebuješ vědět

116 Kč
Štěně - 20%
Vychováváte štěně a zažíváte dost pekelné situace? Tento praktický, bohatě ilustrovaný rádce vám pomůže pohlížet na první týdny života se štěnětem realisticky jako na trochu šílené období, které však už mnoho lidí před vámi přežilo ve zdraví.
psi
Ukázky

Štěně

254 Kč
203 Kč
Jak správně krmit psa
Stále více majitelů psů si láme hlavu nad tím, co dát do psí misky. A názory se široce rozcházejí. Jedno je však jasné: výživa psa by měla být zdravá a pestrá a našeho čtyřnožce by měla zásobovat vším, co v příslušných fázích svého života potřebuje.
psi

Jak správně krmit psa

134 Kč
Moudrost starých psů - 11%
(1x)
Psi jsou úžasní – v každém věku! Život se starým psem nám otevírá oči a srdce víc, než si umíme představit. Staří psi nás mohou mnohému naučit.
psi

Moudrost starých psů

359 Kč
319 Kč
Hyperaktivní pes - 11%
Znáte psy, kteří se nedají odnaučit tahání na vodítku? Kteří na každého vyskakují? Kteří doma „tancují po nábytku“? Kteří koušou a rvou za vodítko? To je ale špatně vychovaný pes!
psi

Hyperaktivní pes

359 Kč
319 Kč
Neznám druhé takové zvíře, jako je pes - 11%
RNDr. František Šusta, PhD. pracoval deset let jako profesionální trenér zvířat v zoo a získal i řadu mezinárodních ocenění. Poté, co se krom exotů začal věnovat i psům, užasl nad oddaností a tolerancí, kterou projevují ve vztahu ke svým páníčkům.
psi

Neznám druhé takové zvíře, jako je pes

269 Kč
239 Kč
Z lovce společníkem - 11%
Psi loveckých plemen se dají snadno vycvičit k tomu, pro co byli vyšlechtěni, ale se zvládáním běžných situací, ve kterých se mohou ocitnout při každodenním provozu, to už může být těžší, a to i přes jejich společenskou povahu.
psi

Z lovce společníkem

314 Kč
279 Kč
Čivava - 11%
Čivavy peláší, vyskakují, řádí – zkrátka překypují energií a radostí ze života. Nejmenší psi světa se také rádi učí, jsou přítulní a přitom ostražití, takže nepodlehnout jejich kouzlu je velmi těžké. V nepatrném tělíčku se skrývá velká psí osobnost.
psi

Čivava

224 Kč
199 Kč
Jak to ten pes myslí? - 11%

Kniha Jak to ten pes myslí? poskytuje čtenářům solidní základ pro budování promyšleného a zdravého vztahu s jejich psem, založeného na upřímné a jasné komunikaci – vyjádření záměru, přijetí zprávy a adekvátní odezvě.

psi
Ukázky

Jak to ten pes myslí?

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 32 položek
<< < 1 2 3 4 > >>