Nejprodávanější tituly - březen 2020
psi

Německý ovčák - 11%
Chovejte německé ovčáky s láskou a porozuměním. Odborník na slovo vzatý vás srozumitelným způsobem zasvětí do správného chovu i výchovy německého ovčáka. Seznámí vás s důležitými poznatky chovatelů, instruktorů a zvěrolékařů.
psi

Německý ovčák

116 Kč
103 Kč
Uvnitř psa
Až budete tuto zajímavou knihu číst, dozvíte se nejen mnoho nového a podnětného o psech, ale zcela jistě také o sobě samém. A samozřejmě o tom, jak to chodí mezi psy a lidmi.
psi

Uvnitř psa

269 Kč
Australský ovčák - 11%
O tomto plemeni toho u nás zatím mnoho nevyšlo, a proto jsme se rozhodli poskytnout českým, moravským a slovenských chovatelům knihu, která by byla co možná nejkomplexnějším a nejvýstižnějším zdrojem informací o těch psech.
psi

Australský ovčák

629 Kč
559 Kč
Retrívři a vodní psi
Tato kniha je určena všem současným i budoucím majitelům, chovatelům a milovníkům retrívrů nebo některého z pěti plemen vodních psů.
psi

Retrívři a vodní psi

89 Kč
Jak trénovat nemožného psa - 6%
V knize se dozvíte, jak váš pes myslí, co ho zajímá a co na něj zabírá.
psi

Jak trénovat nemožného psa

297 Kč
279 Kč
Klikrtrénink pro psy - 6%
(2x)
Klikrtrénink je zábavná a efektivní metoda trénování. Podle zkušených trenérů klikrtréninku je možné tímto způsobem naučit psa čemukoli, čeho je fyzicky a psychicky schopen.
psi

Klikrtrénink pro psy

297 Kč
279 Kč
Velká kniha rad první pomoci pro psy - 6%
Kniha je praktickým průvodcem v rizikových situacích, do nichž se mohou dostat chovatelé psů. Je rádcem i v preventivní veterinární péči.
psi

Velká kniha rad první pomoci pro psy

297 Kč
279 Kč
Výchova a výcvik - 11%
Desatero správného cvičitele - Správný cvičitel se věnuje svému štěňátku od prvních dní, kdy si ho přinese.
psi

Výchova a výcvik

290 Kč
258 Kč
Lidé a psi: Střet kultur - 11%
(1x)
Tato jedinečná publikace nabízí čtenářům nejen čtivě napsaná zamyšlení nad psí povahou a jejich vztahem k okolnímu světu, ale také spoustu užitečných rad, jak psy cvičit a jak jim lépe porozumět.
psi

Lidé a psi: Střet kultur

314 Kč
279 Kč
Dog dancing - 11%
V této u nás první publikaci seznamuje autorka začínající tanečníky nejen s figurami, ale radí, jak vůbec s tímto sportem začít a připravit tak mnoho zábavy jak pro nás, tak pro svého čtyřnohého mazlíčka.
psi

Dog dancing

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 32 položek
<< < 1 2 3 4 > >>