Nejprodávanější tituly - březen 2020
zdraví a výchova dětí

Rozvíjej se, děťátko... - 14%
Kniha rozvíjej se děťátko je určena pro všechny nastávající rodiče, rodiče s dětmi a odborníky, kteří sledují, ovlivňují nebo stimulují psychomotorický vývoj dítěte do 1 roku.
zdraví a výchova dětí

Rozvíjej se, děťátko...

464 Kč
399 Kč
Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.
zdraví a výchova dětí

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
Něžná náruč rodičů - 14%
(6x)
Tato publikace je určena všem, kteří chtějí porozumět nejmenším dětem a nabídnout jim kvalitní péči. Vzhledem k tomu, že největší vliv na rozvoj dítěte v nejranějším věku mají rodiče, je kniha věnována zejména jim.
zdraví a výchova dětí

Něžná náruč rodičů

464 Kč
399 Kč
Odemykání dětského potenciálu - 11%
Knižní zpracování kurzů a seminářů pro rodiče, děti a studenty, které vedou světově uznávaný kouč Jan Mühlfeit spolu s lektorkou Katkou Novotnou, vám pomůže pochopit, v čem vaše děti vynikají.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Odemykání dětského potenciálu

359 Kč
319 Kč
Psychologie učení - 11%
Fenomén učení hraje v životě všech lidí prvořadou roli – setkáváme se s ním od kolébky až do nejvyššího stáří.
zdraví a výchova dětí

Psychologie učení

314 Kč
279 Kč
Péče o novorozence a kojence - 11%
Hledáte spolehlivou radu a pomoc při péči o novorozené děťátko? Tato příručka českých odborníků vám ji poskytne. Přehledný rádce pro novopečené maminky si získal velkou oblibu a nyní vychází již ve čtvrtém vydání.
zdraví a výchova dětí

Péče o novorozence a kojence

215 Kč
191 Kč
Moderní didaktika - 11%
Tato publikace neopakuje teoretické výčty definic předchozích autorů, ale čtivou formou ukazuje cestu k efektivnímu praktickému vyučování. Výukové metody a aktivity jsou vybrány a popsány tak, aby byly použitelné pro všestranné použití.
zdraví a výchova dětí

Moderní didaktika

719 Kč
639 Kč
Jak porozumět aplikované behaviorální analýze - 11%
Aplikovaná behaviorální analýza (ABA) je založena na předpokladu, že chování jedince lze ovlivnit změnami v prostředí a zpevňujícími důsledky daného chování.
zdraví a výchova dětí

Jak porozumět aplikované behaviorální analýze

297 Kč
264 Kč
Spermie v kelímku - 20%
(1x)

Každej zná nějakej pár, kterej se snaží o dítě a moc mu to nejde, no ne? To jako fakt nemůžu mít děti? Tak jsem se ptala sama sebe někdy kolem roku 2016. Mám si počítat plodný dny? Máme jít na reprodukční kliniku? Mám poslat svýho muže na vyšetření spermatu? Tohle všechno se mi honilo hlavou.

zdraví a výchova dětí
Ukázky

Spermie v kelímku

189 Kč
151 Kč
Dítě na vlastní pohon - 11%
(1x)
Rodičovství není snadné – milujeme své děti a děláme pro ně, co můžeme. Ale opravdu závisí úspěch našich potomků na tom, kolik úsilí věnujeme jejich školním výsledkům a volnočasovým aktivitám?
zdraví a výchova dětí

Dítě na vlastní pohon

386 Kč
343 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 334 položek
<< < 1 2 3 4 .. 34 > >>