Nejprodávanější knihy - březen 2020
tarot a věštění

Chrysalis Tarot
(1x)
Objevte nevšední tarotovou sadu, která do Velkých arkán přináší nejeden nový příběh. Jako dvorní karty se vám představí herecká společnost středověkých postaviček, které dodají vašim výkladům život.
tarot a věštění

Chrysalis Tarot

329 Kč
Kapesní Crowley Tarot - 6%
(2x)
Tento balíček vás zavede do fascinujícího světa Thothova Tarotu Aleistera Crowleyho. Obsahuje knihu a 78 karet v praktické kapesní velikosti.
tarot a věštění

Kapesní Crowley Tarot

377 Kč
355 Kč
Mystický tarot snů - Životní rady z hlubin podvědomí - 11%
Tarot je osvědčený a oblíbený prostředek, který lidé používají odedávna, když chtějí nahlížet do své budoucnosti, získat oporu při určitém rozhodování nebo si prostě jen dopřát osobní chvíli klidu a usebrání.
tarot a věštění

Mystický tarot snů - Životní rady z hlubin podvědomí

449 Kč
399 Kč
Klíče k tarotu Oswalda Wirtha - 11%

Tarot Oswalda Wirtha je jeden z velmi mála tarotů, jež odhalují klíč znalosti starých zasvěcenců, který je tajně šířený už po celá tisíciletí.

tarot a věštění

Klíče k tarotu Oswalda Wirtha

359 Kč
319 Kč
Mystická Lenormand - 6%
(1x)
Knihy výkladu a sada 36 vykládacích karet.
tarot a věštění

Mystická Lenormand

254 Kč
239 Kč
Věštění s kostkami - 11%
Opravdu se z nich dá věštit, a to velmi jednoduše a přitom překvapivě přesně! Nepotřebujete nic, jen kus čistého papíru a pero. Stačí vám tři obyčejné hrací kostky, ale třeba i jenom jedna.
tarot a věštění

Věštění s kostkami

205 Kč
182 Kč
Finanční výklady tarotu - 11%
Jeden z nejčastějších dotazů, pokládaný ve výkladech, jsou otázky na kariéru, úspěch, práci a peníze. Tento návod vás naučí, jak najít cestu k prosperitě a materiálnímu zdaru a jak se vyhnout nemilým situacím v zaměstnání a nakládání s penězi.
tarot a věštění

Finanční výklady tarotu

180 Kč
160 Kč
Partnerský výklad tarotu - 11%
Nejčastějšími otázkami, které pokládáme ve výkladech, jsou otázky na vztahy, na partnery a partnerky, na lidi okolo nás. Snažíme se dozvědět, jak se bude vztah vyvíjet, co si o nás druzí myslí nebo jaký k nim máme zvolit přístup.
tarot a věštění

Partnerský výklad tarotu

180 Kč
160 Kč
Svatojanský tarot - 11%
Svatojanský tarot je inspirován poetikou středověkého Marseilleského tarotu a doplněn o svébytný a originální pohled české výtvarnice Evy Francové.
tarot a věštění

Svatojanský tarot

314 Kč
279 Kč
Chiromancie - 11%
Jestli chcete poznat sami sebe, nemusíte chodit daleko. Chiromancii dnes využívají specialisté z oborů genetiky a psychiatrie jako jednu z diagnostických metod.
tarot a věštění

Chiromancie

197 Kč
175 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 25 položek
<< < 1 2 3 > >>