Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
druhý stupeň

Kdysi - 20%
(5x)
Napínavá kniha o nezměrné odvaze a naději, inspirovaná skutečným příběhem. Píběh o Felixovi, židovském chlapci, který se ocitl uprostřed hrůz nacistického honu na Židy na území okupovaného Polska.
druhý stupeň
Ukázky

Kdysi

138 Kč
110 Kč
Příšerné příběhy strýce Montaguea - 20%
(7x)
Strýc Montague žije osaměle, jen se svým tajuplným sluhou. Třebaže cesta k jeho ponurému starému domu vede hlubokým strašidelným lesem, malý Edgar svého příbuzného rád navštěvuje. Strýc má totiž nepřebernou zásobu hrůzostrašných historek.
druhý stupeň
Ukázky

Příšerné příběhy strýce Montaguea

169 Kč
135 Kč
Chemické sloučeniny kolem nás – Organika - 20%
Volné pokračování publikací Chemické prvky kolem nás a Chemické sloučeniny kolem nás – anorganika se zaměřuje na představení organických sloučenin nejen v podobě vzorců a chrakteristik, ale taktéž zajímavostí a jejich praktického využití.
druhý stupeň
Ukázky

Chemické sloučeniny kolem nás – Organika

179 Kč
143 Kč
Spočítej hvězdy - 20%
(3x)
Strhující román z 2. světové války.
druhý stupeň
Ukázky

Spočítej hvězdy

138 Kč
110 Kč
Učedník - 20%
Než mu schopnost přivolávat démony obrátila život naruby, byl Fletcher prostým kovářským pomocníkem. Nyní se má stát válečným mágem a bojovat proti divokým orkům, kteří ohrožují jeho vlast.
druhý stupeň
Ukázky

Učedník

149 Kč
119 Kč
Kluk v sukních - 20%
Další třeskutě zábavná i dojemná knížka britského herce, scenáristy a spisovatele Davida Walliamse, autora bestselleru Babička drsňačka a Pan Smraďoch.
druhý stupeň
Ukázky

Kluk v sukních

178 Kč
142 Kč
Orbis Sensualium Pictus - 20%
(1x)
Po více než dvaceti letech opět vychází jedinečné dílo Jana Amose Komenského – ORBIS SENSUALIUM PICTUS (Svět v obrazech), které by nemělo chybět v žádné rodinné i školní knihovně. .
druhý stupeň
Ukázky

Orbis Sensualium Pictus

149 Kč
119 Kč
Proč je na světě tolik bohů? - 20%
V čem se liší křesťanství od budhismu? Jaký je rozdíl mezi islámem a judaismem? Které náboženství má nejvíc vyznavačů? Odpovědi na tyto otázky a mnohé další informace jsou zpracovány tak, aby jim dobře porozuměly i děti.
druhý stupeň
Ukázky

Proč je na světě tolik bohů?

119 Kč
95 Kč
Víš, že tě potřebuju? - 20%
(1x)
Eden už svého nevlastního bratra Tylera neviděla skoro rok. Ačkoliv svůj tajný vztah kvůli okolí ukončili, nemůže na něj zapomenout. Když pak nečekaně dostane od Tylera pozvání, aby s ním strávila léto v New Yorku, je nadšená.
druhý stupeň
Ukázky

Víš, že tě potřebuju?

249 Kč
199 Kč
Příšerná teta - 20%
(1x)
V roztomile ztřeštěném, potrhle humorném a přitom dojemném příběhu napsaném dnes již veleslavným Davidem Walliamsem vystupují opět velmi svérázné postavy, počínaje tlustou tetou Albertou a jejím domácím mazlíčkem sovou a kominickým duchem.
druhý stupeň
Ukázky

Příšerná teta

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 32 položek
<< < 1 2 3 4 > >>