Nejprodávanější tituly - březen 2020
romány

Na smrt
(13x)
Román Na smrt je unikátní žánrový mix historické ságy, thrilleru a hororu.
romány
Ukázky

Na smrt

358 Kč
Fáma
(2x)
Svobodná matka Joanna se z Londýna přestěhovala do přímořského městečka, kde chce začít nanovo. Aby se lépe seznámila s místními, rozhodne se přihlásit do čtenářského kroužku.
romány

Fáma

341 Kč
Heřmánkové údolí
(11x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
romány
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
Cukrárna v Paříži
(3x)
Kdysi vyhlášená pařížská Cukrárna C se brzy zavře, ještě zbývá poslední cukrářský kurz.
romány

Cukrárna v Paříži

359 Kč
Anežka
(6x)
Čtenáři se v románu Viktorie Hanišové skýtá až bolestně obyčejný pohled do od samého počátku narušeného vztahu matky a dcery, pochroumaného maloměšťáckou ustaraností jedné a nemožností vymanit se z klece stereotypů druhé.
romány
Ukázky

Anežka

314 Kč
Slib
Dvě kamarádky, dva rozdílné osudy. Alice, veterinářka, je šťastně vdaná, má dvě děti, fenku Doru, práci, která ji baví, a spoustu snů. Ten největší je cestovat a poznávat jiné země, a právě proto plánují s manželem cestu po Evropě. Iveta, novinářka,
romány

Slib

269 Kč
Všechny malé zázraky

Strhující příběh o hledání a (ne)nalézání, o lidských předsudcích, přátelství a první lásce

Theodora Finche fascinuje smrt.

romány

Všechny malé zázraky

269 Kč
Namazaným dolů
Valentýnin život je jak béčkový film. Bydlí v suterénním bytě, říká si herečka, ale o pořádnou roli zatím nezavadila. Krásný princ, který by v upnutém triku spočinul u jejích dveří a řekl, miluji tě, nějak nezvoní.
romány
Ukázky

Namazaným dolů

206 Kč
Pohyby ledu
(5x)
Po lávce přes Vltavu běží třicetiletý novinář Miroslav Hammer, aby stihl slavnostní otevření nového skleníku v trojské botanické zahradě. Mezi hosty slavnosti se zatím proplétá tajemná dívka v černém.
romány
Ukázky

Pohyby ledu

269 Kč
Němci
(14x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
romány
Ukázky

Němci

339 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 108 položek
1 2 3 .. 11 > >>