Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
pro děti a mládež

Alea dívka moře: Tajemství oceánů - 20%
Alea a Alfa cru opět plachtí po moři, tentokrát na Island. Ona doufá, že tam najde svého otce a s ním i odpovědi na otázky, které ji tíží. Když ale dorazí na místo, musí se Alea postavit nejen své minulosti, ale setká se i se záhadným doktorem Orionem, který se věnuje výzkumu viru, který vyhubil mořské lidi.
pro děti a mládež
Ukázky

Alea dívka moře: Tajemství oceánů

249 Kč
199 Kč
Bez srdce - 20%
Catherine je jednou z nejžádanějších dívek v říši divů a o ruku ji chce požádat sám Král. Ona má ale jiné sny, netouží stát se Královnou. Když potká na královském plese pohledného a záhadného Šprýma, rozhodne se, že nebude jen figurkou ve hře někoho jiného.
pro děti a mládež
Ukázky

Bez srdce

269 Kč
215 Kč
Mágové z Agarveny – Prokletá pevnost - 20%

Klasická fantasy plná magie, hrdinských skutků i zákeřných úskoků. Pohár trpělivosti královny Deily přetekl. Krutí a mocní mágové z pevnosti Staxon čím dál víc ohrožují své okolí a nastal čas je zarazit. Do svých služeb proto povolá věrného čaroděje Kenrika, zloděje, rváče a karbaníka Dreka, a léčitelku Nomi.

pro děti a mládež
Ukázky

Mágové z Agarveny – Prokletá pevnost

189 Kč
151 Kč
Spirit Animals: Soumrak strážců – Nesmrtelní ochránci - 20%
(1x)
Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan patří mezi hrstku vyvolených, kterým se podařilo přivolat legendární zvířata – Velké strážce, kteří se znovuzrodili, aby chránili svět. Nyní se v různých koutech Erdasu začala objevovat další spojení mezi dětmi a spirituálními zvířaty.
pro děti a mládež
Ukázky

Spirit Animals: Soumrak strážců – Nesmrtelní ochránci

189 Kč
151 Kč
Apollónův pád - Zrádný labyrint - 20%
(1x)

Apollónovo strastiplné putování pokračuje! Zažijte další dobrodružství ve světě Percyho Jacksona Kdysi mocný bůh Apollón, nyní smrtelník Lester Papadopoulos, pokračuje v napravování vlastních chyb.

pro děti a mládež
Ukázky

Apollónův pád - Zrádný labyrint

279 Kč
223 Kč
Časodějové – Klíč k času - 20%
(2x)

První díl skvělé série o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem.  Vasilisa žila až donedávna se svojí babičkou a neměla ponětí o tom, že její otec je mocný mág země Eflary. Místa, kde žijí tajemní čarodějové, kteří ovládají silnou magii, díky níž mohou ovlivňovat čas.

pro děti a mládež
Ukázky

Časodějové – Klíč k času

259 Kč
207 Kč
Časodějové – Koruna času - 20%
Feš Dragocij beze stopy zmizel a co čeká klíčníky je ve hvězdách. Otázek je mnoho. Podaří se Vasilise zachránit Feše? Jaký osud čeká jejího otce, Severina Ohnivého? Kdo je ve skutečnosti Rodion Hardius? A jaká tajemství ještě skrývá Rozeklaný zámek? Jediný Astragor si je svým osudem jistý a rychle postupuje k hlavnímu cíli. Získává nové spojence a drtí protivníky. Osudová chvíle se blíží – rozhodující bitva o trůn Času nastává!
pro děti a mládež
Ukázky

Časodějové – Koruna času

279 Kč
223 Kč
Časodějové – Srdce času - 20%
(1x)
Druhý díl nejúspěšnější ruské fantasy posledních let o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem. Dva světy – Ostala a Eflara se nezadržitelně přibližují k sobě. Časovou propast mezi nimi může zvětšit jen legendární Šarlatový kvítek a společně vyslovené přání všech klíčníků.
pro děti a mládež
Ukázky

Časodějové – Srdce času

249 Kč
199 Kč
Divotvůrce 2: Černé znamení - 20%
(1x)
Kellen opustil lid Jan'Tepu a v šestnácti letech se stal psancem. Teď se musí víc než kdy jindy spoléhat na svůj důvtip, aby přežil v zemi Sedmi písků. Chybí mu domov, rodina a Nephenie, kterou nepřestal milovat.
pro děti a mládež
Ukázky

Divotvůrce 2: Černé znamení

229 Kč
183 Kč
Hraničářův učeň 13 - Klan Rudé lišky - 20%
(1x)

Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen. Maddie úspěšně ukončila třetí rok svého hraničářského výcviku a je povolána zpět na hrad Araluen.

pro děti a mládež
Ukázky

Hraničářův učeň 13 - Klan Rudé lišky

259 Kč
207 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 48 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>