Nejprodávanější tituly - březen 2020
Asie

Japonsko
(1x)
Další Bářino napínavé putování časem.
Asie

Japonsko

224 Kč
Dějiny Ruska 20. století -  2. díl
(4x)
Druhý díl, zahrnující léta 1939-2007, je věnován období druhé světové války, pozdnímu stalinismu, rozvoje Sovětského svazu jako světové velmoci až gorbačovské perejstrojky, následného rozpadu SSSR a vzniku nového Ruska.
Asie

Dějiny Ruska 20. století - 2. díl

Andrej Zubov (ed.)
746 Kč
Dzeržinskij - Láska a revoluce
Rudý kat. Ochránce sirotků. Ozbrojená pěst dělnické třídy. Polský šlechtic. Leninův a Stalinův věrný sluha. Cynický politruk. Zaslepený fanatik. Neuvěřitelné množství záhad a paradoxů v těle jednoho člověka.
Asie

Dzeržinskij - Láska a revoluce

448 Kč
Dějiny Ruska v datech
Stručné a přehledné dějiny Ruska od Kyjevské Rusi po současnost. Autoři kladou důraz zejména na politické dějiny, stranou však nezůstává ani oblast kultury a hospodářství.
Asie

Dějiny Ruska v datech

449 Kč
Írán
Kniha přináší přehledné dějiny Íránu od dob starověké Persie až po současnost. Text uzavírá encyklopedické heslo, přehled vzájemných vztahů i aktuální rady pro případné návštěvníky, turisty i obchodníky.
Asie
Ukázky

Írán

50 Kč
Turecko
Autor popisuje dějiny Malé Asie od dob starověku s důrazem na vznik a vývoj osmanské říše, největší pozornost je však věnována vzniku a vývoji Turecké republiky po 1. světové válce až do počátku 21. století.
Asie
Ukázky

Turecko

50 Kč
Sovětská tragédie
(1x)
Rozsáhlá monografie anglického historika představuje zajímavý a nezvyklý pohled na ruské a sovětské dějiny 20. století. Autor klade důraz na dějiny ideologií a na sociální dopady socialistického experimentu v Rusku.
Asie

Sovětská tragédie

448 Kč
Pravá vietnamská kuchyně
(1x)
Recepty a příběhy, které na váš talíř přinesou opravdové vietnamské jídlo.
Asie

Pravá vietnamská kuchyně

449 Kč
Pokřtěni ohněm
Autor na základě detailní práce s prameny, z nichž ty nejdůležitější zpřístupňuje čtenářům v komentovaném českém překladu, nastiňuje vývoj katarské náboženské kultury a zabývá se i jednotlivými katarskými rituály.
Asie

Pokřtěni ohněm

358 Kč
Thajsko - Inspirace na cesty
Thajsko je zhruba stejně velké jako Francie, a když sem vyrazíte na dovolenou, věřte, že nebudete zklamaní. Čekají na vás deštné pralesy, pulzující velkoměsta, nádherná přímořská letoviska i proslulá thajská kuchyně.
Asie

Thajsko - Inspirace na cesty

206 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 48 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>