Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
medicína

Molekulární genetika pro bioanalytiky - 20%
V oblasti molekulární genetiky lze od nástupu nového milénia pozorovat velké pokroky ve vyšetřovacích metodách. Stěžejními momenty tohoto rozvoje byly: dokončení projektu Lidský genom, aplikace čipové technologie a sekvenování nové generace.
medicína
Ukázky

Molekulární genetika pro bioanalytiky

240 Kč
192 Kč
Obecná psychologie - 20%
V knize čtenář najde především podrobná pojednání o procesech prožívání a chování a podrobnou analýzu psychologie osobnosti, v níž dominuje zdůraznění psychologické funkce ega (sebejá) jako specificky lidského psychofyzického i duchovního subjektu.
medicína
Ukázky

Obecná psychologie

490 Kč
392 Kč
Stručná anatomie člověka - 20%
Učební text Stručná anatomie člověka je výsledkem snahy autorů připravit stručnou učebnici velmi náročného oboru, která by poskytla základní orientaci a úvod do studia anatomie začínajícím studentům medicíny, ale zároveň podala znalosti anatomie.
medicína
Ukázky

Stručná anatomie člověka

200 Kč
160 Kč
Zdravotně-kompenzační cvičení - 20%
Publikace přináší soubory cviků, které se zaměřují na jednotlivé oblasti pohybového systému, a tím cíleně působí na zlepšení zdravotního stavu jedince, především na stav pohybového systému. Praktická obsahuje 127 instruktivních originálních obrázků.
medicína
Ukázky

Zdravotně-kompenzační cvičení

195 Kč
156 Kč
Sterilizace a dezinfekce - 20%
Nové vydání této publikace je určeno profesionálním pracovníkům různých odborností, kteří při výkonu své práce provádějí sterilizaci, vyšší stupeň dezinfekce, dezinfekci, úklid, popřípadě dezinsekci a deratizaci.
medicína
Ukázky

Sterilizace a dezinfekce

150 Kč
120 Kč
Mor 1480-1730 - 20%
(1x)
Morová nákaza byla nejen zdrojem paniky, drastických sanitárních opatření či morálního sebezpytování, ale představovala i složitý lékařský problém. Od vrcholného středověku do období osvícenství vzniklo na toto téma nesčetně traktátů.
medicína
Ukázky

Mor 1480-1730

260 Kč
208 Kč
Rizikové a antisociální chování v adolescenci - 20%
Publikace je je určena především odborníkům, psychologům, pedagogům, sociálním pracovníkům a studentům těchto oborů, dále lidem z pomáhajících profesí a v neposlední řadě rodičům, jejichž děti procházejí tímto mnohdy nelehkým obdobím.
medicína
Ukázky

Rizikové a antisociální chování v adolescenci

212 Kč
170 Kč
Dějiny medicíny - 20%
(3x)
Mimořádné dílo Roye Portera, jež shrnuje a hodnotí celý dosavadní vývoj praktické medicíny i lékařské vědy. Autor se snaží zachytit stále rychlejší a dynamičtější pokrok medicíny, uvědomuje si však i její současné limity ...
medicína
Ukázky

Dějiny medicíny

500 Kč
400 Kč
Infekční nemoci ve standardní a intenzivní péči - 20%
Učebnice poskytuje základní poznatky o infekčních nemocech seřazených podle orgánových systémů, obsahuje jejich popis s cílem vytvořit konkrétní představu o jejich průběhu, léčbě a ošetřovatelské péči.
medicína
Ukázky

Infekční nemoci ve standardní a intenzivní péči

230 Kč
184 Kč
Bipolární afektivní porucha - 20%
Publikace poslouží především těm, jimž na našem trhu chybí česky psaná, odborná, moderní a komplexní publikace o bipolární afektivní poruše, která je laické veřejnosti známa i pod starším názvem maniodepresivní porucha.
medicína
Ukázky

Bipolární afektivní porucha

356 Kč
285 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 146 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 15 > >>