Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
křesťanství

Vzor duchovního života (I.) - 20%
Setkání s autentickými texty kapucínského mystika. Jeho dopisy jsou fascinujícím a mnohdy také drsným svědectvím o nelehké duchovní cestě tohoto oblíbeného světce.
křesťanství
Ukázky

Vzor duchovního života (I.)

65 Kč
52 Kč
Apoštolové a jejich doba - 20%
V době, kdy se křesťanství hlásilo o své místo na slunci, bylo podobných sekt v těchto místech na desítky. O prorocích nemluvě. Proč se zrovna křesťanství stalo světovým náboženstvím?
křesťanství
Ukázky

Apoštolové a jejich doba

89 Kč
71 Kč
Desatero Božích přikázání. Otčenáš - 20%
Desatera Božích přikázání si většina lidí cení jako příkazů, které dal Bůh lidem pro život a na cestu ke spáse. Ale chápeme je vskutku v jejich plném významu? Abd-ru-shinův výklad nabízí hlubší pochopení Desatera.
křesťanství
Ukázky

Desatero Božích přikázání. Otčenáš

120 Kč
96 Kč
Proměň svůj strach - 20%
(2x)
Publikace z pera u nás velmi oblíbeného a čteného autora, tentokrát o strachu ve všech možných podobách: o strachu z nového, o tom, který ochromuje, o strachu ze zesměšnění, z neznámého v nás, ze zranění, z osamění, o strachu o naše vztahy.
křesťanství
Ukázky

Proměň svůj strach

109 Kč
87 Kč
Ježíš -  Syn člověka - 20%
Známý libanonský autor Chalíl Džibrán svým nezaměnitelným, poeticko-mystickým rukopisem oživuje osobnost Ježíše Nazaretského. Ve své knize se snaží podívat na postavu Bohočlověka očima těch, kteří se s ním setkali a kteří vydávají svá nejrůznější svědectví o jeho životě.
křesťanství
Ukázky

Ježíš - Syn člověka

179 Kč
143 Kč
Pozvání k lásce - 20%
(1x)
„Pravidelná kontemplativní modlitba spouští ozdravný proces, který můžeme nazvat „boží terapií“. Hluboké spočinutí, jehož dosahujeme při modlitbě, rozrušuje udusanou půdu kolem emočního plevele v našem nevědomí; naše tělo je jím doslova promořeno.
křesťanství
Ukázky

Pozvání k lásce

198 Kč
158 Kč
Protestant 2019/02 - 18%
Únorové číslo otvírá rozhovor s hudebníkem a pastorem Vito Aiutem z New Yorku. Jáhen CČSH Martin Gruber se dělí o své zkušenosti a teologické postřehy v článku Být gay? Být křesťan? Být obojí?
křesťanství
Ukázky

Protestant 2019/02

22 Kč
18 Kč
Protestant 2019/10 - 18%
Prosincové číslo Protestanta otevírá rozhovor s Navou Hefetz a Moshe Yehudaiem o jejich rabínském angažmá pro lidská práva v Izraeli.
křesťanství
Ukázky

Protestant 2019/10

22 Kč
18 Kč
Předzpěv k Andělskému pozdravení - 20%
Charakteristickým rysem modlitby růžence je opakování stejných slov. Může nám tato modlitba pomoci setrvat v Boží přítomnosti? Otec Jeroným se růženec modlil po mnoho let a získaná zkušenost ho vedla k napsání krátkého „předzpěvu“.
křesťanství
Ukázky

Předzpěv k Andělskému pozdravení

65 Kč
52 Kč
Z pokladnice otců - 20%
Tomáš Špidlík sestavil čítanku duchovních textů osvědčených autorů křesťanského starověku. Tito otcové církve nás v mnoha situacích povzbuzují s konkrétními radami a svěžími impulzy.
křesťanství
Ukázky

Z pokladnice otců

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 50 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>