Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
křesťanství

Nad evangeliem podle Lukáše 1 - 20%
Výklad Lukášova evangelia, ve kterém nechybí odbornost a přitom i pochopitelnost a živost, která zve nejen k četbě, ale i k přemýšlení a k žití rozjímaného slova.
křesťanství
Ukázky

Nad evangeliem podle Lukáše 1

300 Kč
240 Kč
Pokora, cesta k Bohu - 20%
Kard. Bergoglio čerpá z bohatství starobylé duchovní praxe otců pouště a předkládá nám spisek Dorothea z Gazy "O obviňování sebe sama".
křesťanství
Ukázky

Pokora, cesta k Bohu

45 Kč
36 Kč
Průkopníci a jejich odpůrci - 20%
Monografie je i na mezinárodní rovině první prací, která odhaluje základní obrysy dramatických počátků prosazování evolučního paradigmatu vzniku-stvoření člověka v rámci katolické církve.
křesťanství
Ukázky

Průkopníci a jejich odpůrci

290 Kč
232 Kč
Pavel z Tarsu a jeho svět - 20%
Monografie je první původní českou prací, která se v takové hloubce a takovém rozsahu zabývá jednou z nejvýraznějších postav raného křesťanství Pavlem z Tarsu.
křesťanství
Ukázky

Pavel z Tarsu a jeho svět

260 Kč
208 Kč
Důvěrná slova - 20%
Mnoho lidí říká, že netuší, jak by se měli modlit. Oficiální modlitby jim jsou cizí a modlitba vlastními slovy jim činí potíže. Právě pro ně je tato sbírka modliteb, jež mají přirozený a vroucí jazyk a zároveň se týkají každodenních problémů.
křesťanství
Ukázky

Důvěrná slova

99 Kč
79 Kč
Katolický pohled na náboženskou pluralitu - 20%
Kniha nabízí úvod do teologické reflexe vztahu křesťanství k jiným náboženským tradicím v katolické perspektivě. Představuje dějiny tohoto vztahu a definuje teologický základ křesťanského přístupu k náboženské pluralitě.
křesťanství
Ukázky

Katolický pohled na náboženskou pluralitu

170 Kč
136 Kč
Celopalem ve výhni božské lásky (II.) - 20%
Druhá část antologie listů otce Pia týkající se především období temné noci smyslů, která bezprostředně předcházela viditelné stigmatizaci tohoto světce z Gargana.
křesťanství
Ukázky

Celopalem ve výhni božské lásky (II.)

65 Kč
52 Kč
Cesta k plnosti křesťanského života - 20%
Klasika křesťanské duchovní literatury, inspirace pro život v důvěrném vztahu s Bohem. Nakladatelství Triton s radostí předkládá čtenářům první české vydání této úspěšné knihy.
křesťanství
Ukázky

Cesta k plnosti křesťanského života

69 Kč
55 Kč
Dějiny křesťanství - 20%
(1x)
Autorem tohoto nového velkého úvodu do dějin křesťanství je jeden z předních světových teologů, tvůrce řady tematických příruček a sborníků, které se následně staly bestsellery.
křesťanství
Ukázky

Dějiny křesťanství

349 Kč
279 Kč
Tajemství stigmat otce Pia (III.) - 20%
V tomto výběru čtyřiadvaceti nejvýznamnějších listů tohoto světce nacházíme ponaučení, která otec Pio obvykle vkládal do listů adresovaných svým spolubratřím a duchovním synům.
křesťanství
Ukázky

Tajemství stigmat otce Pia (III.)

65 Kč
52 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 50 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>