Nejprodávanější tituly - březen 2020
pro nejmenší

Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami - 11%
Podívej se na pyramidu vlevo a ze samolepek dotvoř stejnou vpravo. Dokresli medvídkovi obličej. Nalep na rybníček ta zvířátka, která plavou, a na břeh ta, která žijí na souši. Dokresli vlnky na vodě a trávu na břehu..
pro nejmenší

Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Ve sněhu - Podívej se, kdo se schovává - 11%
(2x)

Podívej se pod okénko a najdi toho, kdo se tam schovává. Leporelo pro deti od 1 do 6 let, které je naucí zábavnou formou poznávat zvírátka ve sněhu.

pro nejmenší

Ve sněhu - Podívej se, kdo se schovává

53 Kč
47 Kč
Dopravní prostředky - Kniha s puzzle - 11%
Skládej, hraj si, uč se: první knížka s puzzle pro děti od dvou let s roztomilými obrázky vozidel, které můžeš skládat a rozkládat znovu a znovu.
pro nejmenší

Dopravní prostředky - Kniha s puzzle

224 Kč
199 Kč
Hádej, jak moc tě mám rád! - 11%
Zajíček měl už dávno spát. Ale zatím měl pořád oči otevřené a držel se tatínkových dlouhých uší. „Hádej, jak tě mám rád,“ pošeptal mu. „Tak schválně!“ usmál se zajíc... Představte si, že máte někoho rádi – moc a moc rádi! – a chcete mu to říct.
pro nejmenší

Hádej, jak moc tě mám rád!

134 Kč
119 Kč
Objevujeme svět! Hasiči - 11%
Poznej práci hasičů, nauč se nová slova a užij si u toho spoustu zábavy. Leporelo pro nejmenší s posuvnými prvky a pestrými ilustracemi.
pro nejmenší

Objevujeme svět! Hasiči

224 Kč
199 Kč
Pošťák Myšák doručuje - 11%
První kniha ze série o pošťáku Myšákovi, v níž autorka stvořila úžasný imaginární svět, který si budete chtít prohlížet znovu a znovu až do nejmenších detailů…
pro nejmenší

Pošťák Myšák doručuje

269 Kč
239 Kč
Velká kniha mořské havěti - 11%
(1x)
Chceš vědět, proč krabi chodí jen do strany? Která ryba umí mrkat? Proč tučňáci polykají oblázky? V knize jsou ukryté nejen odpovědi na tyto i další otázky z podmořského světa, ale také patnáct sardinek a různí mořští tvorové.
pro nejmenší

Velká kniha mořské havěti

269 Kč
239 Kč
Zoo - Moje první dotyková knížka - 11%
Dotyková knížka se zvířátky v zoo je ideální pomůcka pro batolata, která díky hmatovým prvkům v knize procvičí svou jemnou motoriku.
pro nejmenší

Zoo - Moje první dotyková knížka

224 Kč
199 Kč
Dobrý den, traktůrku! - 11%
(1x)
Kampak jede malý traktůrek a co všechno má dnes na práci? Pojeďme s ním, možná bude potřebovat naši pomoc. Objevovat svět s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné!
pro nejmenší

Dobrý den, traktůrku!

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Doma - 11%
Poznávej prostředí, kde bydlíš, a nauč se názvy pro části domu, nábytek a výbavu! Leporelo pro nejmenší děti s posuvnými prvky a pestrými ilustracemi.
pro nejmenší

Objevujeme svět! Doma

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 69 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>