Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
dobrodružství

Hvězdný prach: Kouzlo měsíční záře - 20%
Lucka má prázdniny, ale žádnou kamarádku, se kterou by se dalo něco podnikat. Potom se ale přistěhují noví sousedi a rázem se všechno změní. Lucka zjistí, že se narodila s tajnými vlohami ducha hvězdného prachu. Takoví lidé umějí létat a mají magické schopnosti, ale také důležité poslání – chránit přírodu a pečovat o ni. A tak se Lucka každý večer vydává vstříc nečekaným dobrodružstvím...
dobrodružství
Ukázky

Hvězdný prach: Kouzlo měsíční záře

189 Kč
151 Kč
14-14 Přátelství napříč staletími - 20%
Hadrien a Adrien jsou dva třináctiletí kluci, kteří žijí ve Francii a mají podobné problémy ve škole, doma a i s dívkami. Od sebe je dělí jen jedna věc: Hadrien žije v roce 1914 a Adrien v roce 2014. Jejich osudy se propojí, když si začnou díky tajemné schránce posílat dopisy.
dobrodružství
Ukázky

14-14 Přátelství napříč staletími

209 Kč
167 Kč
Čaj s kapkou jedu - 20%

Dívčí detektivní klub řeší druhý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie! Daisy Wellsová a Hazel Wongová tráví prázdniny u Daisyiny rodiny a těší se na narozeninovou oslavu, kterou pro svoji dceru přichystala její okouzlující matka.

dobrodružství
Ukázky

Čaj s kapkou jedu

249 Kč
199 Kč
Časodějové – Číselné jméno - 20%
(1x)
Ve čtvrtém díle ságy o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem, budou klíčníci hledat Rozeklaný zámek… Vasilisa začala konečně studovat skutečné časodějnictví. Na Černovílu – zámku Královny temných víl zdokonaluje po boku své kamarádky Bouře své bojové schopnosti.
dobrodružství
Ukázky

Časodějové – Číselné jméno

249 Kč
199 Kč
Hotel Poslední naděje - 20%
Seth pracuje jako pomocná síla v kuchyni odlehlého hotelu Poslední naděje, který vlastní nepříjemní manželé Bunnovi. Sethovou jedinou spřízněnou duší na tomto místě je jeho kočka Černostínka.
dobrodružství
Ukázky

Hotel Poslední naděje

209 Kč
167 Kč
Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu - 20%
(1x)
Král Duncan a princezna Kasandra jsou uvězněni v jižní věži hradu Araluenu a musejí se bránit neustálým útokům klanu Rudé lišky. Horác a hraničář Gilan jsou zatím obleženi ve staré pevnosti na severu země.
dobrodružství
Ukázky

Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu

259 Kč
207 Kč
Země příběhů - Na vlnách fantazie - 20%

Boj s Maskovaným mužem vrcholí. Páté pokračování úspěšné série ze světa pohádek Maskovaný muž spojil síly s největšími padouchy a zajal všechny královské rodiny Země příběhů. Hodlá je zničit a stát se jediným vládcem.

dobrodružství
Ukázky

Země příběhů - Na vlnách fantazie

249 Kč
199 Kč
Příšerná teta - 20%
(1x)
V roztomile ztřeštěném, potrhle humorném a přitom dojemném příběhu napsaném dnes již veleslavným Davidem Walliamsem vystupují opět velmi svérázné postavy, počínaje tlustou tetou Albertou a jejím domácím mazlíčkem sovou a kominickým duchem.
dobrodružství
Ukázky

Příšerná teta

198 Kč
158 Kč
Alea dívka moře: Tajemství oceánů - 20%
Alea a Alfa cru opět plachtí po moři, tentokrát na Island. Ona doufá, že tam najde svého otce a s ním i odpovědi na otázky, které ji tíží. Když ale dorazí na místo, musí se Alea postavit nejen své minulosti, ale setká se i se záhadným doktorem Orionem, který se věnuje výzkumu viru, který vyhubil mořské lidi.
dobrodružství
Ukázky

Alea dívka moře: Tajemství oceánů

249 Kč
199 Kč
Bez srdce - 20%
Catherine je jednou z nejžádanějších dívek v říši divů a o ruku ji chce požádat sám Král. Ona má ale jiné sny, netouží stát se Královnou. Když potká na královském plese pohledného a záhadného Šprýma, rozhodne se, že nebude jen figurkou ve hře někoho jiného.
dobrodružství
Ukázky

Bez srdce

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 60 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>