Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
světové dějiny

Děti holocaustu - 20%
Skutečné příběhy „dětí holocaustu“ představují strhující životní osudy devíti židovských dětí, které musely přežít hrůzy holocaustu po celé Evropě.
světové dějiny
Ukázky

Děti holocaustu

254 Kč
203 Kč
Husitství a husité - 20%
(2x)
Kniha přináší 16 dříve publikovaných studií, které byly pro tento soubor doplněny a rozšířeny o nové poznatky tak, aby odrážely momentální stav vědeckého bádání.
světové dějiny
Ukázky

Husitství a husité

290 Kč
232 Kč
Obrazy z kulturních dějin Střední Evropy - 20%
(1x)
Kniha z pera známého literárního historika navazuje na úspěšnou dvojici Obrazy z kulturních dějin ruské religiozity (2015) a Obrazy z kulturních dějin americké religiozity (2010).
světové dějiny
Ukázky

Obrazy z kulturních dějin Střední Evropy

279 Kč
223 Kč
Osudové okamžiky Československa - 20%

Strhující kronika československých dějin v rozšířeném vydání Jak probíhaly obě okupace, co se dělo během komunistického puče nebo kdo stál za sametovou revolucí? Novinář Karel Pacner popisuje ty nejvýznamnější události z dějin Československa v historických i politických souvislostech.

světové dějiny
Ukázky

Osudové okamžiky Československa

399 Kč
319 Kč
Šedé eminence evropských dějin - 20%
Role tzv. šedých eminencí je v dějinách často nejen opomíjena, ale i nedoceněna, ačkoli je zpravidla jen dočasná. Tyto osobnosti obvykle stojí v pozadí politického a společenského dění, avšak navzdory tomu disponují možnostmi rozhodovat o důležitých otázkách, mnohdy mají ve svých rukou osudy celých národů.
světové dějiny
Ukázky

Šedé eminence evropských dějin

189 Kč
151 Kč
Cesty komunistickou diktaturou - 20%
Kniha jako celek tak představuje originální příspěvek ke zkoumání čtyřiceti let komunistické diktatury v Československu a promýšlení jejího původu, povahy, proměn a dědictví.
světové dějiny
Ukázky

Cesty komunistickou diktaturou

248 Kč
198 Kč
„Pojď s námi budovat pohraničí!“ - 20%

Práce německého historika Andrease Wiedemanna mapuje druhou a méně známou část procesu, při kterém došlo k vůbec největším přesunům obyvatelstva v českých zemích v historii – celkem se vyhnání a znovuosídlování bezprostředně týkalo pěti milionů lidí

světové dějiny
Ukázky

„Pojď s námi budovat pohraničí!“

224 Kč
179 Kč
Kauza Jan Masaryk (nový pohled) - 20%
(1x)
Pátrání po okolnostech smrti Jana Masaryka připomíná křižovatku slepých uliček. Ať už kriminalisté, historici a publicisté sledovali domněnku ministrovy sebevraždy, anebo se vydali po stopách a motivech vražedného činu,...
světové dějiny
Ukázky

Kauza Jan Masaryk (nový pohled)

129 Kč
103 Kč
Bílá místa našich dějin - 20%
(2x)
Kdybychom posuzovali dějiny očima školního dějepisu, byla by to jen snůška jmen a těžko zapamatovatelných dat. Naštěstí existují ještě jedny dějiny, dějiny plné vzrušujících a záhadných příběhů.
světové dějiny
Ukázky

Bílá místa našich dějin

149 Kč
119 Kč
Babylónie - stručná historie států - 20%
Kniha je věnována dějinám a kultuře jedné z nejpozoruhodnějších světových civilizací, která se rozvíjela ve starověké Mezopotámii – jako dědička Sumeru – od počátku 2. tisíciletí před Kr. až po její pád.
světové dějiny
Ukázky

Babylónie - stručná historie států

50 Kč
40 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 192 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 20 > >>