Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
osobnosti a osudy

Pád nebes - 20%
(4x)
Převratné úspěchy si žádají velké oběti – příběh dobytí Matterhornu.
osobnosti a osudy
Ukázky

Pád nebes

199 Kč
159 Kč
Geronimo. Paměti náčelníka Apačů - 20%
(2x)
Dobroudružství života snad nejznámějšího indiánského náčelníka Geronimo - čtyřicet let nelítostného boje za právo svobodně žít, dvacet let válečného zajetí v rezervaci.
osobnosti a osudy
Ukázky

Geronimo. Paměti náčelníka Apačů

121 Kč
97 Kč
Vřeteno osudu - 20%
(1x)
Kdo by neznal tajemné, strašidelné balady z legendární sbírky Kytice! Co však víme o životě jejich autora Karla Jaromíra Erbena? Málokdo tuší, že pod maskou seriózního, tichého muže se skrýval vášnivý romantik, jenž si do deníků zapisoval děsivé sny.
osobnosti a osudy
Ukázky

Vřeteno osudu

199 Kč
159 Kč
Básník - 20%
(8x)
Strhující text, který se zabývá nejen básníkovým životem, ale též literárním kontextem, dobou a místy, na nichž Ivan Blatný žil. Autor se stal laureátem knižní Ceny Josefa Škvoreckého.
osobnosti a osudy
Ukázky

Básník

299 Kč
239 Kč
Vladimíra Čerepková - 20%
(2x)
Netradiční biografie propojuje vzpomínky pamětníků s dokumenty z pasťáků, soudů, léčeben. Součástí je rozhovor s básnířkou, který se uskutečnil rok před její smrtí. Vzniká tak detektivka života, kde o tom, kdo byla V. Čerepková, rozhodne sám čtenář.
osobnosti a osudy
Ukázky

Vladimíra Čerepková

248 Kč
198 Kč
Vyšehradský hřbitov - 20%
Autor se v knize "Vyšehradský hřbitov" pokusil o jakýsi výběr 164 snad nejzajímavějších jmen z osobností pohřbených na tomto hřbitově. U každého ze slavných nebožtíků uvádí několik slov o jeho životě a osudech.
osobnosti a osudy
Ukázky

Vyšehradský hřbitov

49 Kč
39 Kč
Dům v Bretani - 20%
(11x)
Je možné začít ve zralém věku druhý život?
osobnosti a osudy
Ukázky

Dům v Bretani

190 Kč
152 Kč
Moje duchovní cesta a channeling - 20%
Zdeňka Blechová je úspěšná spisovatelka, která nyní vydává ve svém nakladatelství svoji autobiografii duchovní cesty. Tato kniha vás seznámí s tím, jak je možné dojít k poznání trpělivostí a pílí.
osobnosti a osudy
Ukázky

Moje duchovní cesta a channeling

330 Kč
264 Kč
Král zvedá meč
Kdo je tajemný Pavel v blízkosti českého krále Karla z rodu Lucemburků? Mnich řádu dominikánů, nebo rytíř zběhlý ve válečném umění? Obratný diplomat, či nájemný vrah? Odkud vůbec přišel? Historický krimi román.
osobnosti a osudy
Ukázky

Král zvedá meč

169 Kč
Ruské duše - 20%
(4x)
Bývalý zpravodaj Českého rozhlasu v Rusku připravil knihu rozhovorů s třiceti nejzajímavějšími lidmi, s nimiž se setkal během svého pobytu v této zemi. Jejich prostřednictvím poznáme historii i současnost ruské společnosti se všemi rozpory a problémy...
osobnosti a osudy
Ukázky

Ruské duše

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 103 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 11 > >>