Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - březen 2020
film a divadlo

Gérard de Nerval a jeho dvojenec - 11%
(1x)
Gérard de Nerval, dramatik, prozaik a básník, jedna z nejvýraznějších osobností francouzského romantismu, se jako správný romantik vzpírá rigidnímu zařazení: z představy sympatického, dobráckého a výstředního básníka pařížské frenetické bohémy ...
film a divadlo

Gérard de Nerval a jeho dvojenec

324 Kč
288 Kč
Postava k podpírání - 11%
Soubor čtyř studií věnovaný jednomu z raných děl československé nové vlny – středometrážnímu snímku Pavla Juráčka a Jana Schmidta "Postava k podpírání".
film a divadlo

Postava k podpírání

179 Kč
159 Kč
Experiment myší ráj - 11%
Známý vědec John Calhoun z USA provedl pokus, ve kterém zkoumal, co se stane myším, kterým vybuduje dokonalý život s ideálními podmínky pro hladkou reprodukci, dostatkem potravy a bez strachu z predátorů.
film a divadlo

Experiment myší ráj

99 Kč
88 Kč
Horizont události - 11%
Eseje o dramaturgii od významného současného divadelního a rozhlasového autora, dramaturga (šéfdramaturg pražského Divadla na Vinohradech) a vysokoškolského pedagoga.
film a divadlo

Horizont události

179 Kč
159 Kč
Labyrint světa a ráj srdce - 11%
Česko-anglická kniha je věnovaná úspěšnému experimentálnímu divadelnímu projektu Labyrint světa a ráj srdce, který v březnu a dubnu 2015 na pět týdnů ovládl celou budovu Divadla Drak a přilehlého Labyrintu.
film a divadlo

Labyrint světa a ráj srdce

179 Kč
159 Kč
Světy na pokračování. Rozbor možností seriálového vyprávění - 11%
(4x)
Kniha Světy na pokračování nabízí zcela nový pohled na fenomén seriálového vyprávění, jímž může zaujmout odborníky stejně jako fanoušky.
film a divadlo
Ukázky

Světy na pokračování. Rozbor možností seriálového vyprávění

269 Kč
239 Kč
Továrna Barrandov - 11%
Na Barrandově se dnes natáčí víc zahraniční než domácí filmy, ale do roku 1990 tamní studio platilo za symbol a pomyslné centrum české kinematografie. Kniha je prvním pokusem o historii tohoto centra.
film a divadlo

Továrna Barrandov

360 Kč
320 Kč
Generace Jihlava - 11%
Generace Jihlava je kniha setkání. Na jejích stránkách se filmoví publicisté setkávají s filmovými dokumentaristy a přemýšlejí o českých dokumentárních filmech, které vznikaly s přelomem druhého tisíciletí a v jeho první dekádě.
film a divadlo

Generace Jihlava

350 Kč
311 Kč
Brněnský Devětsil a multimediální přesahy umělecké avantgardy - 11%
Publikace se pokouší především o vylíčení různých, někdy i zdánlivě okrajových okolností vzniku a průběhu činnosti spolku, tak jak je odráží zejména dobová korespondence.
film a divadlo

Brněnský Devětsil a multimediální přesahy umělecké avantgardy

523 Kč
465 Kč
Divadelní osmdesátky a Studio Beseda - 11%
Veliká reprezentativní kniha o vzniku a činnosti Studia Beseda v kontextu českého divadla 80. let. V Hradci Králové se v letech 1980-1983 setkali tři významní divadelní režiséři (Jan Grossman - Miroslav Krobot - Josef Krofta).
film a divadlo

Divadelní osmdesátky a Studio Beseda

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 55 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>