Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
romány

Návrat mrtvého muže - 20%
Olga má snad vše, co může mladá žena chtít – milujícího muže, zaměstnání, po němž toužila a jež je pro ni více koníčkem než prací a dokonce vlastní moderní byt; to všechno není za počínající normalizace samozřejmé.
romány
Ukázky

Návrat mrtvého muže

209 Kč
167 Kč
Poslední velký den - 20%
Proč je důležité brát život jako dar?
romány
Ukázky

Poslední velký den

288 Kč
230 Kč
Běh života s úsměvem - 20%
(1x)

Život je cesta protkaná příběhy. Veselými, smutnými i úplně obyčejnými. Autorka s humorem, nadsázkou a nadhledem popisuje životní pouť od dětských krůčků po kroky zralé ženy. V knize se tak setkáváme se situacemi, které prožívá každý z nás.

Ztrácíte trpělivost se svými dětmi? Doufáte, že si na

romány
Ukázky

Běh života s úsměvem

170 Kč
136 Kč
Dopis - 20%
(3x)
Román, který uchvátil miliony čtenářek po celém světě. Příběh, který nám připomíná, že i v naší nejtemnější chvíli stále hoří plamínky naděje.
romány
Ukázky

Dopis

297 Kč
238 Kč
Karibská láska - 20%
Rychlá rozhodnutí patří k životu. Koupíte letenku na karibský ostrov Curaçao a za několik hodin trávíte čas s mužem, se kterým se vidíte úplně poprvé osobně. Brzy se stanete ostrovankou.
romány
Ukázky

Karibská láska

159 Kč
127 Kč
Nedokonaný čas - 20%
Románová tvorba Bronislawa Wildsteina není českým čtenářům neznámá, a to díky překladu titulu Údolí nicoty (2008, česky Pulchra, 2010), příběhu novináře, který se v postkomunistickém Polsku pokouší rozplést síť zrad a intrik.
romány
Ukázky

Nedokonaný čas

399 Kč
319 Kč
Císařská vyhlídka
Hermína po tragickém roce 1794 přebývá v ústraní na východočeském panství. Provinční život ji však začíná nudit, zvláště ve chvíli, kdy se její sestra s manželem přesouvají do Toskánska, kde zdědili rodinné sídlo...
romány
Ukázky

Císařská vyhlídka

189 Kč
Co by můj syn měl vědět o světě - 20%
(1x)
Vrávoravý pokus otce vysvětlit dvouletému synovi, jak funguje svět. Od autora bestselleru Muž jménem Ove.
romány
Ukázky

Co by můj syn měl vědět o světě

169 Kč
135 Kč
Jeden život nestačí - 20%
Pavla vyrůstá se dvěma staršími sestrami v pekle příkazů a rozkazů. O co přísnější je vojenská výchova, o to dravější je její touha rodičovskému drilu uniknout. Když se jí to konečně podaří, odnáší si s sebou nenávist a odhodlání pomstít se.
romány
Ukázky

Jeden život nestačí

179 Kč
143 Kč
Pod hvězdou bláznů
Jedna je až úzkostlivě zodpovědná, pedantická a zvyklá vše plánovat, druhá je téměř ve všem pravým opakem. Až po smrti rodičů je okolnosti donutí, aby se po letech odcizení daly znovu dohromady.
romány
Ukázky

Pod hvězdou bláznů

169 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 45 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>