Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
romány

Pohyby ledu
(5x)
Po lávce přes Vltavu běží třicetiletý novinář Miroslav Hammer, aby stihl slavnostní otevření nového skleníku v trojské botanické zahradě. Mezi hosty slavnosti se zatím proplétá tajemná dívka v černém.
romány
Ukázky

Pohyby ledu

150 Kč
Vypravěčka
(9x)
Sage pochází z rodiny s židovskými kořeny a její babička přežila holocaust. Ona sama se snaží vyrovnat s jiným traumatem – se smrtí matky. Na skupinové terapii se seznamuje s devadesátníkem Josefem Weberem.
romány
Ukázky

Vypravěčka

279 Kč
Osada na pahorku
(3x)
Osada na pahorku je rozsáhlý společenský román situovaný do současného Izraele, v němž je poprvé literárně zpracováno vysoce aktuální téma židovských osad na Západním břehu.
romány
Ukázky

Osada na pahorku

299 Kč
Černobíle
(1x)
S předsudky v mysli bojuje snad každý z nás, a tak i na první pohled nevinný, bezvýznamný incident může mít dalekosáhlé následky. Emin pohled na svět je ovlivněný temným stínem, který ji nutí reagovat zcela iracionálně.
romány
Ukázky

Černobíle

199 Kč
Tak daleko, tak blízko
Třicátnice Tereza si píše deník ve Španělsku, její matka Hana zaznamenává své myšlenky v Praze. Dělí je od sebe půlka Evropy a spousta nevyřčených vět. Rozešly se jejich cesty proto, aby se jednou vzájemně pochopily a byly si opět blíž? Ani svatba s cizincem a mateřství Tereze její sen o novém životě nesplní.
romány
Ukázky

Tak daleko, tak blízko

199 Kč
Dlouhá cesta - 30%
V září 1793 ovládli Francii jakobíni a jejich téměř roční soupeření o moc s girondisty vyvolalo novou vlnu poprav. Pod gilotinou skončilo téměř dvacet tisíc lidí.
romány
Ukázky

Dlouhá cesta

199 Kč
139 Kč
S cejchem vraha - Mordy v časech císaře Rudolfa II. - 30%
Lukáš Trobl z Květnice, syn z nepříliš významného českého rodu, se po studiích na evangelické univerzitě v Heidelberku vrací do Čech a uchází se o místo na císařském dvoře.
romány
Ukázky

S cejchem vraha - Mordy v časech císaře Rudolfa II.

179 Kč
125 Kč
Dům radovánek
Ve strhujícím dvoudílném románu americké klasičky Edith Whartonové před námi ožívá mistrně vykreslená paleta postav, které prožívají svůj „americký sen“ a touží po ukojení svých vášní ve víru sebevědomí i nejistoty.
romány
Ukázky

Dům radovánek

149 Kč
M jako máma

Seznamte se s Augusttovými: irskou rodinou, která – podobně jako všechny ostatní rodiny – je malinko komplikovaná. Mají se navzájem upřímně rádi, ale každý z nich dává své city najevo docela jinak.

romány
Ukázky

M jako máma

279 Kč
Deník parazita

Jeden rok v životě člověka pohledem svérázného lidského parazita Píše se rok 1994 a spisovatel Vladimír, původem z Československa, žije se svou ženou Ester, synem Hugem a bíglem Charliem v Amsterdamu.

romány
Ukázky

Deník parazita

249 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>