Nejprodávanější Kniha - březen 2020
detektivky

Uteč rychle a vrať se pozdě - 11%
(2x)
Známé případy svérázného komisaře Adamsberga připravujeme v reedicích a v novém grafickém zpracování spolu s těmi, které francouzská historička Frédérique Audouin-Rouzeauová, píšící pod pseudonymem Fred Vargas, pro své čtenáře píše nově.
detektivky

Uteč rychle a vrať se pozdě

268 Kč
238 Kč
Švábi - 11%
(1x)
Harry Hole bojuje s odvrácenou stranou Bangkoku. 2. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. V jednom bangkockém nevěstinci je nalezen norský velvyslanec v Thajsku. V zádech má nůž a v aktovce pedofilní pornosnímky
detektivky

Švábi

449 Kč
399 Kč
Dáma v modrém - 11%
Dáma v modrém je obraz od uznávaného prvorepublikového malíře, který připraví hraběti Valeriánu Chorisovi, dědici prosperujícího panství, nejednu horkou chvilku. Obraz se totiž dostal do nesprávných rukou.
detektivky

Dáma v modrém

233 Kč
207 Kč
Detektiv Arrowood
Skončila anglo-afghánská válka a díky dohodě s Irskem to vypadá, že je konec i náboženskému násilí. Pozice Velké Británie ve světě je ale nejistá a propast mezi bohatými a chudými se pořád zvětšuje.
detektivky

Detektiv Arrowood

134 Kč
Morušový strom - 47%
(1x)
Rok 2004. Na severu země dojde k sérii vražd, jejichž oběťmi jsou starší muži. Pavel Werens, mladý novinář jednoho z varšavských deníků, dostane úkol o těchto otřesných událostech napsat reportáž.
detektivky

Morušový strom

238 Kč
127 Kč
Posedlé dítě - 11%
(1x)
Na hřbitově je nalezen brutálně zavražděný muž. Krátce nato se najde znetvořené tělo malého chlapce. Londýnská korespondentka Nora Sandová si začíná myslet, že obě vraždy souvisejí s rozvodem slavného páru – hvězdy dánské reality show a ruského oligarchy, kteří mezi sebou bojují o svěření syna do péče.
detektivky

Posedlé dítě

251 Kč
223 Kč
Senátor - 11%
(1x)
Detektivní příběh o mladém senátorovi, který se začne zajímat o sebevraždu vysokého politika. Dost věcí mu tam totiž nehraje. Netuší, do jak nebezpečné hry se pouští…
detektivky

Senátor

268 Kč
238 Kč
Všude číhá smrt - 11%
Opět se setkáváme se středověkými detektivy – rychtářem Nového Města pražského Jakubem Protivou z Protivce a mnichem Blasiem – a ocitáme se v době panování krále Václava IV. Jakub má nevyřízené účty s loupeživým rytířem Janem Zoulem z Ostředku.
detektivky

Všude číhá smrt

332 Kč
295 Kč
Zločin na zámku - 11%
(1x)
Mysleli jste, že znáte všechny případy majora Zemana? Poslední příběh seriálové legendy.
detektivky

Zločin na zámku

224 Kč
199 Kč
Červený drak - 11%
(2x)
První kniha série o Hannibalu Lecterovi. Francis Dolarhyde pracuje ve filmových laboratořích a na své okolí působí jako pracovitý a uzavřený člověk. Francis je však fyzicky poznamenaný šílenec.
detektivky

Červený drak

322 Kč
286 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 190 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 19 > >>