Nejprodávanější tituly - březen 2020
světová

Máme na vybranou - 11%
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.
světová

Máme na vybranou

359 Kč
319 Kč
Nejodlehlejší stanice - 11%
(1x)
Nové dobrodružství konstábla Petera Granta! Peter Grant a duchové v londýnském metru!
světová
Ukázky

Nejodlehlejší stanice

161 Kč
143 Kč
Šváb - 11%
„Když se Jim Sams – chytrý, ale v žádném případě nějak zvlášť důmyslný tvor – jednou ráno probudil z nepokojných snů, shledal, že se v posteli proměnil v jakousi nestvůrnou obludu…“ Odkazem na Kafkovu Proměnu rozehrává anglický prozaik krátký příběh.
světová

Šváb

233 Kč
207 Kč
Ledová kráska - 20%
(1x)
Diana se po smrti svého otce potýká s velkými finančními problémy. Staré rodinné sídlo vyžaduje naléhavou opravu a ona netuší, kde na ni vzít. Co takhle najít si skutečně bohatého manžela?
světová
Ukázky

Ledová kráska

69 Kč
55 Kč
Maltézská výměna - 11%
(1x)
Papež zemřel a ve Vatikánu se chystá volba jeho nástupce.
světová
Ukázky

Maltézská výměna

359 Kč
319 Kč
Manželova hra - 20%
(1x)
Když Skye zjistí, že její manželství s Matteem je založené na lžích a podvodech, ropzhodne se pro rozvod. Copak může manželovi ještě někdy důvěřovat?
světová
Ukázky

Manželova hra

69 Kč
55 Kč
Elizino tajemství - 20%
(4x)

Vzali jim důstojnost, ale nemohli jim vzít naději. Šokující román z Osvětimi. Čekala je těžká volba na strašlivém místě: buď budou žít dál jako řadové vězenkyně koncentračního tábora v Osvětimi, nebo výměnou za snesitelnější podmínky začnou pracovat v táborovém nevěstinci.

světová
Ukázky

Elizino tajemství

279 Kč
223 Kč
Příběh služebnice - 11%
(13x)
Pochmurná vize blízké budoucnosti Spojených států amerických, které se z demokratických výšin propadly do všeobjímajících hrůz totalitního režimu. Kniha se stala předlohou pro filmové a aktuálně také pro úspěšné seriálové zpracování.
světová
Ukázky

Příběh služebnice

313 Kč
278 Kč
Conan z Cimmerie - Svazek II. - 11%
Barbar Conan je zpět! Po velkém úspěchu prvních tří komiksových adaptací slavných povídek R. E. Howarda z francouzské provenience vychází druhý svazek Conana z Cimmerie.
světová
Ukázky

Conan z Cimmerie - Svazek II.

538 Kč
478 Kč
Vykoupení Malcolma Sinclaira
Malcolm Sinclair s pověstí ne zrovna šlechetného a čestného muže jakoby zázrakem přežije svou smrt. Když se ze svých zranění zotavuje v převorství, má dost času přemýšlet o minulosti a napravení.
světová

Vykoupení Malcolma Sinclaira

179 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>