Nejprodávanější audioknihy ke stažení - březen 2020
světová

Moc a sláva
V roce 1938 odcestoval Greene do Mexika, aby zde nasbíral materiál pro román o pronásledování katolické církve, který nazval Moc a sláva. Tento text máme možnost slyšet v interpretaci Josefa Somra.
světová
Ukázky

Moc a sláva

195 Kč
Pád domu Usherů - 6%
Chorobná posedlost, kataleptické stavy, proměna osobnosti, vrcholící propuknuvším šílenstvím, doplňují charakteristiku Poeových hrdinů, kteří jsou často, ba téměř vždy, i vypravěči. Jedna z nejznámějších povídek slavného anglického spisovatele.
světová
Ukázky

Pád domu Usherů

169 Kč
159 Kč
Best Of William Shakespeare - 20%
Nejslavnější monology, dialogy a scény z her Williama Shakespeara v podání hereckých hvězd Letních shakespearovských slavností.
světová
Ukázky

Best Of William Shakespeare

169 Kč
135 Kč
Vraždy v ulici Morgue - 20%
V interpretaci Jiřího Langmajera je Poeovo napínavé vyprávění, jež se vzápětí změní v dobrodružství ducha, skutečným posluchačským zážitkem.
světová
Ukázky

Vraždy v ulici Morgue

99 Kč
79 Kč
Řecké báje a pověsti - 20%
(3x)
Audiokniha nabízí téměř celou řeckou mytologii (kromě Illiady a Odyssey) tak, jak ji známe z převyprávění Eduarda Petišky (Staré řecké báje a pověsti) určeného především mladým čtenářům.
světová
Ukázky

Řecké báje a pověsti

199 Kč
159 Kč
Tři muži ve člunu - 20%
Anglický spisovatel Jerome Klapka Jerome psal eseje a krátké humoristické příběhy, které shrnul v roce 1889 do knihy Tři muži ve člunu o cestě několika přátel, plujících po Temži a bavících sebe navzájem nejrůznějšími historkami ze života.
světová
Ukázky

Tři muži ve člunu

139 Kč
111 Kč
Karlík a továrna na čokoládu
(2x)
Pohádku čte Barbora Hrzánová v nezkrácené verzi.
Pan Willy Wonka vám upřímně potřásá pravicí! Čeká vás spousta báječných překvapení! Prožijete úžasné věci!
světová
Ukázky

Karlík a továrna na čokoládu

199 Kč
Vojna a mír - 6%
Román Vojna a mír (napsáno v letech 1863-69, vydáno v roce 1869) je čtyřdílná románová epopej, hlavní dílo ruského spisovatele Lva Nikolajeviče Tolstého (1828-1910), jedno z největších a nejslavnějších děl světové literatury. Audiokniha.
světová
Ukázky

Vojna a mír

254 Kč
239 Kč
Zámek
(4x)
Vladimír Dlouhý jako zeměměřič K. ve slavném románu F. Kafky.Dále učinkují Jiří Lábus, Vilma Cibulková, Simona Stašová,Taťjana Medvecká,Václav Vydra, Pavel Landovský, Jan Hartl, Tomáš a další... Rozhlasová nahrávka z roku 2006.
světová
Ukázky

Zámek

84 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 39 položek
<< < 1 2 3 4