Nejprodávanější knihy - březen 2020
výtvarné umění

Edvard Munch - 11%
Edvard Munch je považován za nejvýznamějšího skandinávského umělce a průkopníka existencialismu. Spolu s ním vstupují do umění nová témata, jako je existenciální strach, lidská osamělost a nepředvídatelnost lidských pocitů.
výtvarné umění

Edvard Munch

269 Kč
239 Kč
Gustav Klimt (posterbook) - 11%
Gustav Klimt vytvořil stěžejní díla Vídeňské secese. V krátkých textech je představeno dvanáct nejznámějších děl, která čtenáře provedou malířovým uměleckým vývojem.
výtvarné umění

Gustav Klimt (posterbook)

179 Kč
159 Kč
Jiří Načeradský - Invaze - 11%
Katalog k výstavě Jiřího Načeradského Invaze představuje výběr obrazů a kreseb z let 1962 až 1992. Vystavený soubor nám umožňuje sledovat vývoj Načeradského tvorby od studentských let až po období, kdy působil jako profesor na pražské Akademii.
výtvarné umění
Ukázky

Jiří Načeradský - Invaze

315 Kč
280 Kč
Kandinsky (posterbook) - 11%
Na dvanácti vybraných příkladech z nejrůznějších období malířské tvorby V. Kandinského jsou pomocí stručných textů popsána důležitá témata a techniky abstraktní malby.
výtvarné umění
Ukázky

Kandinsky (posterbook)

179 Kč
159 Kč
Oko oblaku - 11%
Jan Hísek opět prokazuje, že je jedním z nejosobitějších umělců současnosti, i to, jak je jeho dílo pevně ukotveno na duchovních i myšlenkových základech.
výtvarné umění

Oko oblaku

351 Kč
312 Kč
Paul Klee (posterbook) - 11%
Představujeme dvanáct vybraných plakátů, které ukazují mnohost a komplexnost malířského umění Paula Klee, doplněné o stručné texty.
výtvarné umění
Ukázky

Paul Klee (posterbook)

179 Kč
159 Kč
Piet Mondrian (posterbook) - 11%
Na  základě dvanácti vybraných obrazů představujeme geometrickou abstrakci Pieta Mondriana. Připojené krátké texty erudovaně přibližují vývoj tohoto typu malby.
výtvarné umění

Piet Mondrian (posterbook)

179 Kč
159 Kč
Rozmluvy s Pierrem Cabannem - 11%
(1x)
Kniha je nejrozsáhlejším Duchampovým mluvený komentářem, jehož kouzlo spočívá v jednoduchosti, s jakou svůj komplexní přístup k práci, životu a umění tlumočí.
výtvarné umění

Rozmluvy s Pierrem Cabannem

261 Kč
232 Kč
Tomas Rajlich - 11%

Důsledná konceptuální čistota je jedním z klíčových idiomů díla česko-holandského umělce Tomase Rajlicha, jedné z podstatných osobností evropské avantgardy konce šedesátých a sedmdesátých let.

výtvarné umění

Tomas Rajlich

351 Kč
312 Kč
Czech Fundamental - 11%
Kniha představuje světově proslulá fotografická díla české avantgardy 20. let minulého století v kontrastu s tvorbou nejoriginálnějších současných českých a v Česku žijících slovenských autorů z konce minulého století.
výtvarné umění
Ukázky

Czech Fundamental

432 Kč
384 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 89 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>