Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2020
medicína

Stomatologie pro dentální hygienistky a zubní instrumentářky - 11%
Stomatologie či zubní lékařství je v pojetí současné medicíny velmi rozsáhlou vědní disciplínou. Patří k základním medicínským oborům a je nedílnou součástí celkové zdravotní péče, která je populaci poskytována.
medicína

Stomatologie pro dentální hygienistky a zubní instrumentářky

413 Kč
367 Kč
Digitální demence - 11%

Digitální média — počítače, smartphony, herní konzoly a v neposlední řadě i televize — nám mění život. V USA dnes mladiství věnují digitálním médiím více času — alespoň sedm a půl hodiny denně — než spánku.

medicína
Ukázky

Digitální demence

341 Kč
303 Kč
Nemoci prsu v každodenní praxi - 11%
Publikace našeho předního odborníka v oblasti senologie seznamuje lékaře s benigními a maligními nemocemi prsu v každodenní ambulantní i nemocniční praxi.
medicína

Nemoci prsu v každodenní praxi

446 Kč
396 Kč
Technika masáže v rehabilitaci - 14%
Klasická masáž patří k nejstarším léčebným prostředkům a je pevnou součástí moderní fyzioterapie. V knize najdete všechny potřebné informace. Dvojbarevná učebnice je doplněná 208 obrázky, mnoha přehlednými tabulkami a slovníčkem.
medicína

Technika masáže v rehabilitaci

492 Kč
423 Kč
Hysterie – strach z odmítnutí - 11%
(2x)
Kniha pojednává o příčinách symptomů hysterie, jejich různé projevy i možnosti léčby.
medicína

Hysterie – strach z odmítnutí

212 Kč
188 Kč
Vývojová psychologie - 14%
Publikace svou vyváženou koncepcí poskytujekomplexní pohled na problematiku psychického vývoje jedince. Toto vydání je v mnohém aktualizováno a doplněno o nové poznatky.
medicína

Vývojová psychologie

427 Kč
367 Kč
Úzkost a obavy - 11%
Kniha shrnuje poznatky o generalizované úzkostné poruše a o způsobech terapeutické intervence, kterou nejčastěji představuje kombinace psychoterapie a farmakoterapie.
medicína

Úzkost a obavy

269 Kč
239 Kč
Revmatologie pro praxi - 11%
Monografie Revmatologie pro praxi ve své aktualizované a rozšířené podobě umožňuje snadno a rychle najít požadované informace z oboru revmatologie.
medicína

Revmatologie pro praxi

981 Kč
872 Kč
Cvičebnice anatomie pro studenty - 11%
Komplexní cvičebnice anatomie, v níž jsou cvičení a úkoly uspořádány do kapitol podle tělesných soustav. Každá kapitola obsahuje shrnutí dané oblasti, definice klíčových pojmů a celobarevné ilustrace s terminologií.
medicína
Ukázky

Cvičebnice anatomie pro studenty

711 Kč
632 Kč
Diabetes typu MODY - 11%
Pacienti s diabetem typu MODY (Maturity-Onset Diabetes of the Young) byli ještě donedávna spíše opomíjenou skupinou diabetiků, rozptýlenou bez správné diagnózy mezi pacienty s běžnějšími typy diabetu.
medicína

Diabetes typu MODY

176 Kč
156 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 137 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 14 > >>